Hayvansever Gençler, Hilmi Güler’den Barınak Sözü Aldı

SİYASET (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 07.03.2019 - 15:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1420+ kez okundu.
 

Hayvansever Gençler, Hilmi Güler’den Barınak Sözü Aldı

Bugün SKM açılışı gerçekleştirmek üzere Ünye’ye gelen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, El Ele Derneğini ziyarette bulundu.
El Ele Derneği Başkanı Adem Atik’in ev sahipliğindeki ziyarette Ünyeli hayvan sever gençlerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güler, barınak sözü verdi. AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler’den sokak hayvanları için barınak isteğinde bulunan Hayvansever Gizem Çimen “Biz toplumsal milli değerlerimize ve kültürlerimize sahip çıkan gençleriz. Rabbimizin bize emanet ettiği bu masum canlılar çok vahim durumdadır. Biz bunlar için elimizden geleni yapıyoruz fakat arkamızda sizin gibi insanlar olursa bir şeyler yapabiliriz. Elbirliği ile yeni, yeşil bir alanda barınak, onları tedavi ettirebileceğimiz, yavrularımızın ölmeyeceği güzel bir atmosfer diliyoruz. Bunlar için bize destek olursanız size minnettarız.” Dedi. AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler hayvanseverlere, şuan aday olduğu için bir yetkisinin olmadığını belirterek, şehr-i emin olduğu takdirde barınak sözü verdi “Bu şekilde ciddi bir yatırımı Ordu’ya yapacağız. Veterineri, hayvanları ile birlikte düşündüğümüz projemiz ve çizimleri hazır. Fakat şuan için zaten bir yetkim yok. Henüz adayım. Ama şu anda Ünye Belediye Başkan Vekili olarak Yaşar Sezgül Bey aramızda. Yerdeki taşın, hayvanların, bitkilerin bile bizim üzerimizde hakkı var. Hayvanların ağzı var dili yok ama biz onların hepsinin dilinden anlayacağız. Hayvanlar Allah’ın bize emaneti, Bizde şehr-i emin olacağız. Eğer olursak bu emanet bize teslim edilmiş olacak. Sizde bizim danışmanlarımız, gözümüz, kulağımız olacaksınız. Mutlu bir şekilde yürüyüp gideceğiz. Merak etmeyin, biz bunların hepsini düşündük. Ama düşünemediğimiz şeylerde olabilir. Siz bizlerden daha akıllı ve daha hassassınız. Sizlerle beraber yürüyeceğiz.” diye konuştu.
Bugün SKM açılışı gerçekleştirmek üzere Ünye’ye gelen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, El Ele Derneğini ziyarette bulundu.

El Ele Derneği Başkanı Adem Atik’in ev sahipliğindeki ziyarette Ünyeli hayvan sever gençlerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güler, barınak sözü verdi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler’den sokak hayvanları için barınak isteğinde bulunan Hayvansever Gizem Çimen “Biz toplumsal milli değerlerimize ve kültürlerimize sahip çıkan gençleriz. Rabbimizin bize emanet ettiği bu masum canlılar çok vahim durumdadır. Biz bunlar için elimizden geleni yapıyoruz fakat arkamızda sizin gibi insanlar olursa bir şeyler yapabiliriz. Elbirliği ile yeni, yeşil bir alanda barınak, onları tedavi ettirebileceğimiz, yavrularımızın ölmeyeceği güzel bir atmosfer diliyoruz. Bunlar için bize destek olursanız size minnettarız.” Dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler hayvanseverlere, şuan aday olduğu için bir yetkisinin olmadığını belirterek, şehr-i emin olduğu takdirde barınak sözü verdi

“Bu şekilde ciddi bir yatırımı Ordu’ya yapacağız. Veterineri, hayvanları ile birlikte düşündüğümüz projemiz ve çizimleri hazır. Fakat şuan için zaten bir yetkim yok. Henüz adayım. Ama şu anda Ünye Belediye Başkan Vekili olarak Yaşar Sezgül Bey aramızda.

Yerdeki taşın, hayvanların, bitkilerin bile bizim üzerimizde hakkı var. Hayvanların ağzı var dili yok ama biz onların hepsinin dilinden anlayacağız. Hayvanlar Allah’ın bize emaneti, Bizde şehr-i emin olacağız. Eğer olursak bu emanet bize teslim edilmiş olacak. Sizde bizim danışmanlarımız, gözümüz, kulağımız olacaksınız. Mutlu bir şekilde yürüyüp gideceğiz. Merak etmeyin, biz bunların hepsini düşündük. Ama düşünemediğimiz şeylerde olabilir. Siz bizlerden daha akıllı ve daha hassassınız. Sizlerle beraber yürüyeceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.