Hem Balık, Hem de Çeşit Bol

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 08.10.2020 - 13:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2204+ kez okundu.
 

Hem Balık, Hem de Çeşit Bol

Ordulu Balıkçılar, bereketli bir sezon yaşadıklarını belirterek hem çeşidin bol olduğunu hem de balıkların bol olduğunu ifade ettiler.
Balık sezonunun açılmasıyla birlikte renklenen balık tezgahlarında her çeşit balık bulunuyor. Geçen sene neredeyse hiç bulunmayan Palamut bu sene bol miktarda tezgahlarda mevcut. Gazetemize konuşan  Ceylan Balıkçılık sahibi Adem Ceylan, Palamut’un boylarına göre 5 ile 13 lira arasında satıldığını belirterek Palamut’un mevsiminin geçmek üzere olduğunu açıklayarak vatandaşın Palamut kaybolmadan almasını istedi. Her balığın çıkma zamanı olduğunu açıklayan Ceylan, Palamut’un bitmek üzere olduğunu peşinden Hamsinin çıkacağını belirtti. Vatandaşın ucuzken balıkları yemesi tavsiyelerinde bulunan Balıkçı Ceylan, balık fiyatlarını da şu şekilde açıkladı: “Palamut 5-10-12 TL aralarında, Barbun 25-30 TL, istavrit 25-35 TL, nezgit 25 TL, çinekop 40 TL, sazan 35 TL, somun 30, çupra 40 TL.”
Ordulu Balıkçılar, bereketli bir sezon yaşadıklarını belirterek hem çeşidin bol olduğunu hem de balıkların bol olduğunu ifade ettiler.

Balık sezonunun açılmasıyla birlikte renklenen balık tezgahlarında her çeşit balık bulunuyor. Geçen sene neredeyse hiç bulunmayan Palamut bu sene bol miktarda tezgahlarda mevcut.

Gazetemize konuşan  Ceylan Balıkçılık sahibi Adem Ceylan, Palamut’un boylarına göre 5 ile 13 lira arasında satıldığını belirterek Palamut’un mevsiminin geçmek üzere olduğunu açıklayarak vatandaşın Palamut kaybolmadan almasını istedi. Her balığın çıkma zamanı olduğunu açıklayan Ceylan, Palamut’un bitmek üzere olduğunu peşinden Hamsinin çıkacağını belirtti.

Vatandaşın ucuzken balıkları yemesi tavsiyelerinde bulunan Balıkçı Ceylan, balık fiyatlarını da şu şekilde açıkladı: “Palamut 5-10-12 TL aralarında, Barbun 25-30 TL, istavrit 25-35 TL, nezgit 25 TL, çinekop 40 TL, sazan 35 TL, somun 30, çupra 40 TL.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.