Hemşehrileri ŞAHİN’i Bağrına Bastı

SİYASET 13.03.2019 - 22:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1384+ kez okundu.
 

Hemşehrileri ŞAHİN’i Bağrına Bastı

Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, Saadet Partisi SKM açılışı için geldiği baba ocağı Ünye’de sevgi gösterileriyle karşılandı. Saat: 11:52’de Ünye’ye giriş yapan ve vatandaşlarla buluşan Şahin, Ünye’de binlerce vatandaş tarafından karşılandı.
31 Mart seçimlerinin partilere genel başkan seçimi olmadığını belirten Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, “Bu seçim mahalleye muhtar seçimidir. Bu seçim ilçeye belediye başkanı seçimidir. Bu seçim diğer illere göre 30 büyük şehir arasına sizlerle birlikte dahil etmeyi başardığımız. Ordumuza Büyükşehir Belediye Başkanı seçimidir. Bu seçim partilere Genel Başkan seçimi değildir. Bu seçimin sınırı Akçay’dan başlar. Akçaova’da biter. Bunun ötesindeki tartışmalar sadece saha dışı maç yapma taktiğinden başka hiç bir şey değildir. Bu seçim meydan belediye başkanlığıdır,belediye seçimidir. Hangi partinin büyükşehir belediye başkan adayı kim ise hangi partinin ilçe belediye başkan adayı 31 Mart’a kadar o gelsin insanların arasına o konuşsun insanlarla çünkü 1 Nisan’dan itibaren belediye başkanları ile karşı karşıya halkımız. Kimse kendi içinden rol kapmasın. Bu halk neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Herkesin beyni 425 gram bakan olanın beyni 700 gram, başkan olanın beyni 500 gram değil. Senin aklınla benim aklım da aynı. Kimse kimsenin aklını kiralamaya kalkmasın” şeklinde konuştu. Şahin, ayrıca Ünye Saadet Partisi SKM açılışı öncesi yaptığı açıklamada, “Yollar onların olsun, havalimanı onların olsun ama şunu bizim elimizden alamazlar. Biz 750 bin Orduluyu kardeş yaptık. En büyük övüncümüz budur. Bu güzel memlekette inşallah hayatı dostça yaşamaya kararlıyız. Başarı inananların ulaşabileceği bir gerçektir. Biz severek sayarak yola çıktık. Cahilce değil, memleketin hayrına neyse onu yaparak yola çıktık. Yolculuğumuza devam ettik. Bizim rüyamız her zaman memleket oldu.” dedi.
Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, Saadet Partisi SKM açılışı için geldiği baba ocağı Ünye’de sevgi gösterileriyle karşılandı. Saat: 11:52’de Ünye’ye giriş yapan ve vatandaşlarla buluşan Şahin, Ünye’de binlerce vatandaş tarafından karşılandı.

31 Mart seçimlerinin partilere genel başkan seçimi olmadığını belirten Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, “Bu seçim mahalleye muhtar seçimidir. Bu seçim ilçeye belediye başkanı seçimidir. Bu seçim diğer illere göre 30 büyük şehir arasına sizlerle birlikte dahil etmeyi başardığımız. Ordumuza Büyükşehir Belediye Başkanı seçimidir. Bu seçim partilere Genel Başkan seçimi değildir. Bu seçimin sınırı Akçay’dan başlar. Akçaova’da biter. Bunun ötesindeki tartışmalar sadece saha dışı maç yapma taktiğinden başka hiç bir şey değildir. Bu seçim meydan belediye başkanlığıdır,belediye seçimidir. Hangi partinin büyükşehir belediye başkan adayı kim ise hangi partinin ilçe belediye başkan adayı 31 Mart’a kadar o gelsin insanların arasına o konuşsun insanlarla çünkü 1 Nisan’dan itibaren belediye başkanları ile karşı karşıya halkımız. Kimse kendi içinden rol kapmasın. Bu halk neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Herkesin beyni 425 gram bakan olanın beyni 700 gram, başkan olanın beyni 500 gram değil. Senin aklınla benim aklım da aynı. Kimse kimsenin aklını kiralamaya kalkmasın” şeklinde konuştu.

Şahin, ayrıca Ünye Saadet Partisi SKM açılışı öncesi yaptığı açıklamada, “Yollar onların olsun, havalimanı onların olsun ama şunu bizim elimizden alamazlar. Biz 750 bin Orduluyu kardeş yaptık. En büyük övüncümüz budur. Bu güzel memlekette inşallah hayatı dostça yaşamaya kararlıyız. Başarı inananların ulaşabileceği bir gerçektir. Biz severek sayarak yola çıktık. Cahilce değil, memleketin hayrına neyse onu yaparak yola çıktık. Yolculuğumuza devam ettik. Bizim rüyamız her zaman memleket oldu.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.