“Hepsine talibiz”

BÖLGE GÜNDEMİ 02.09.2018 - 10:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1810+ kez okundu.
 

“Hepsine talibiz”

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Ünye Şubesi Başkanı Necdet Yılmaz, “Şuana kadar 25 ton fındık aldık, fındığın hepsine talibiz.” dedi.
Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Ünye Şubesi Başkanı Necdet Yılmaz, TMO’nun devreye girmemesi gerektiğini söyledi. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Yılmaz, ödemeleri peşin yaptıklarını ve fındığın tümüne talip olduklarını ifade etti. -“Fındığın hepsine de talibiz”- FİSKOBİRLİK olarak alım için tüm hazırlıklarını yaptıklarını ifade eden Yılmaz, “Biz şimdiye kadar 25 ton fındık aldık. Üreticilerimiz yeni yeni indirmeye başladı. 11.70 - 12 liradan aldık, almaya devam ediyoruz. Her getirilen fındığı alacağız. Ödemeleri peşin yapıyoruz. Bugün fındığını getiren, yarın ödemesini alıyor. Sabah yatıran, öğleden sonra parasını alıyor. Fındığın hepsine de talibiz.” dedi. -“TMO devreye girerse fındığın önü kesilir”- Bugünkü piyasa koşullarında TMO’un devreye girmemesi gerektiğini belirten Yılmaz, “Verilen politik sözler bizi bağlamaz. Bugünkü piyasanın şekli TMO’nun devreye girmemesini gerektirir. Devreye girerse fındığın önünü kesmiş olur. TMO fiyat açıklarsa yükselişi önlemiş olur. Şuanda fındığa fiyat açıklamaması akıllı bir karardır.” diye konuştu.  
Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Ünye Şubesi Başkanı Necdet Yılmaz, “Şuana kadar 25 ton fındık aldık, fındığın hepsine talibiz.” dedi.

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Ünye Şubesi Başkanı Necdet Yılmaz, TMO’nun devreye girmemesi gerektiğini söyledi. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Yılmaz, ödemeleri peşin yaptıklarını ve fındığın tümüne talip olduklarını ifade etti.

-“Fındığın hepsine de talibiz”-

FİSKOBİRLİK olarak alım için tüm hazırlıklarını yaptıklarını ifade eden Yılmaz, “Biz şimdiye kadar 25 ton fındık aldık. Üreticilerimiz yeni yeni indirmeye başladı. 11.70 - 12 liradan aldık, almaya devam ediyoruz. Her getirilen fındığı alacağız. Ödemeleri peşin yapıyoruz. Bugün fındığını getiren, yarın ödemesini alıyor. Sabah yatıran, öğleden sonra parasını alıyor. Fındığın hepsine de talibiz.” dedi.

-“TMO devreye girerse fındığın önü kesilir”-

Bugünkü piyasa koşullarında TMO’un devreye girmemesi gerektiğini belirten Yılmaz, “Verilen politik sözler bizi bağlamaz. Bugünkü piyasanın şekli TMO’nun devreye girmemesini gerektirir. Devreye girerse fındığın önünü kesmiş olur. TMO fiyat açıklarsa yükselişi önlemiş olur. Şuanda fındığa fiyat açıklamaması akıllı bir karardır.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.