Hilmi Güler’den Ünye’ye Kültür Merkezi Müjdesi!

TURİZM 10.11.2019 - 17:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2161+ kez okundu.
 

Hilmi Güler’den Ünye’ye Kültür Merkezi Müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler yaptığı açıklamada Ünye’ye Kültür Merkezi’nin yapılacağı müjdesini verdi.
Başkan Güler sosyal medya hesabından “Ünye’mizin kültürel anlamda önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Ünye Kültür Sarayı’nın çalışmalarına başlıyoruz. Ünyeli hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yeri hazır olan hatta ihalesi yapılan ve yer teslimi yüklenici firmaya gerçekleşen Kültür Merkezi Hükümetin tasarruf tedbirleri kapsamında durdurulmuştu. Ünye’nin önemli bir sorununa neşter vuran Başkan Güler’in bu açıklaması Ünye’de heyecan yarattı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler yaptığı açıklamada Ünye’ye Kültür Merkezi’nin yapılacağı müjdesini verdi.

Başkan Güler sosyal medya hesabından “Ünye’mizin kültürel anlamda önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Ünye Kültür Sarayı’nın çalışmalarına başlıyoruz. Ünyeli hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yeri hazır olan hatta ihalesi yapılan ve yer teslimi yüklenici firmaya gerçekleşen Kültür Merkezi Hükümetin tasarruf tedbirleri kapsamında durdurulmuştu. Ünye’nin önemli bir sorununa neşter vuran Başkan Güler’in bu açıklaması Ünye’de heyecan yarattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.