Hilmi Güler: Evet Bırakacağım Ama 5 Yıl Sonra

SİYASET 09.07.2019 - 13:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2212+ kez okundu.
 

Hilmi Güler: Evet Bırakacağım Ama 5 Yıl Sonra

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, istifa edeceği söylentilerine açık ve net cevap verdi: “Daha yapacak çok işimiz var. Evet bırakacağım ama 5 yıl sonra
Ordu Basını ile aylım değerlendirme toplantısında soruları cevaplandıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilk 3 ayı değerlendirirken projelerini anlattı.  Projeler ve yeni yatırımlar ile Ordu’yu daha da güzel, daha da yaşanabilir bir kent haline getirmeyi planladıklarını belirten başkan Güler, “Paris’te ne varsa Ordu’da da o olacak. 100 yılın Ordusunu kuruyoruz. Ekonomiye ağırlık vereceğiz” diye konuştu. Güler’in basın toplantısında açıklamalarının satır başları şöyle: “Biz torunlarımızı düşünüyoruz, bu yüzden ahlaki ve erdemli görev yapacağız. Ordu’nun yeni sloganı güçlü, güvenli, güvenilir, düşünen, üreten yarışan Ordu” “Şu kadar yol şu kadar park yaptık demeyeceğiz. Ordu neyi hak ediyorsa onu yapacağız. Biz Ordu’ya layık olmak zorundayız” “Tarımcılık, Turizm, Yazılım ve Enerji konularında şirketler kurduk. Ordu’ya sadece hizmet etmeyeceğiz. Ordu’nun zenginleşmesini de sağlayacağız” “Ordu’dan denize bakmayacağız, denizden Ordu’ya da bakacağız, Dereyolu ile birlikte Ünye limanını konteynır limanı haline getireceğiz, Ordu rıhtımını 180 metre daha uzatarak büyük yolcu gemilerinin gelmesini sağlayacağız” “140 kilometrelik sahili trole kapatacağız. Betondan balık yuvaları dökeceğiz. Kumbaşı ve Gülyalı balıkçı barınakları yat limanlarının da kalabileceği yerler haline getireceğiz”   “Benim Ordu’dan başka derdim yok. Görevi bırakacağım gibi dedikoduların aslı astarı yoktur. Daha yapacak çok işimiz var. Arkadaşlarımızla birlikte Ordulunun menfaatine çalışacağız. Evet bırakacağım ama 5 yıl sonra”
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, istifa edeceği söylentilerine açık ve net cevap verdi: “Daha yapacak çok işimiz var. Evet bırakacağım ama 5 yıl sonra

Ordu Basını ile aylım değerlendirme toplantısında soruları cevaplandıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilk 3 ayı değerlendirirken projelerini anlattı.  Projeler ve yeni yatırımlar ile Ordu’yu daha da güzel, daha da yaşanabilir bir kent haline getirmeyi planladıklarını belirten başkan Güler, “Paris’te ne varsa Ordu’da da o olacak. 100 yılın Ordusunu kuruyoruz. Ekonomiye ağırlık vereceğiz” diye konuştu.

Güler’in basın toplantısında açıklamalarının satır başları şöyle:

“Biz torunlarımızı düşünüyoruz, bu yüzden ahlaki ve erdemli görev yapacağız. Ordu’nun yeni sloganı güçlü, güvenli, güvenilir, düşünen, üreten yarışan Ordu”

“Şu kadar yol şu kadar park yaptık demeyeceğiz. Ordu neyi hak ediyorsa onu yapacağız. Biz Ordu’ya layık olmak zorundayız”

“Tarımcılık, Turizm, Yazılım ve Enerji konularında şirketler kurduk. Ordu’ya sadece hizmet etmeyeceğiz. Ordu’nun zenginleşmesini de sağlayacağız”

“Ordu’dan denize bakmayacağız, denizden Ordu’ya da bakacağız, Dereyolu ile birlikte Ünye limanını konteynır limanı haline getireceğiz, Ordu rıhtımını 180 metre daha uzatarak büyük yolcu gemilerinin gelmesini sağlayacağız”

“140 kilometrelik sahili trole kapatacağız. Betondan balık yuvaları dökeceğiz. Kumbaşı ve Gülyalı balıkçı barınakları yat limanlarının da kalabileceği yerler haline getireceğiz”

 
“Benim Ordu’dan başka derdim yok. Görevi bırakacağım gibi dedikoduların aslı astarı yoktur. Daha yapacak çok işimiz var. Arkadaşlarımızla birlikte Ordulunun menfaatine çalışacağız. Evet bırakacağım ama 5 yıl sonra”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.