Hz.Peygamberimizi Anlattı

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 12.11.2019 - 08:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1863+ kez okundu.
 

Hz.Peygamberimizi Anlattı

Hz. Muhammed S.AV’in 1448. Viladet yıldönümü münasebetiyle İlçe Müftülüğümüzce Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında ”Hz. Peygamber ve Aile” konulu konferans gerçekleştirild
i. 11 Kasım 2019 Salı günü Halil Efendi Sosyal Tesislerindeki programa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel, Nüfus Müdürü İbrahim Çoban, İlçe Müftüsü Ali Işık, din görevlieri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Döşemedibi Mahalle Camii İmam Hatibi Süleyman Şimşek kur’an tilavetinde bulundu. Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Ali Işık yaptı. Programda Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan ”Peygamberimiz ve Aile” sinevizyonu izletildi. Daha sonra ”Hz. Peygamber ve Aile” konulu konferanslarını vermek üzere Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Haydar Bekiroğlu kürsüye çıktı. Program hediye takdimi ile sona erdi.
Hz. Muhammed S.AV’in 1448. Viladet yıldönümü münasebetiyle İlçe Müftülüğümüzce Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında ”Hz. Peygamber ve Aile” konulu konferans gerçekleştirild

i.

11 Kasım 2019 Salı günü Halil Efendi Sosyal Tesislerindeki programa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel, Nüfus Müdürü İbrahim Çoban, İlçe Müftüsü Ali Işık, din görevlieri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Döşemedibi Mahalle Camii İmam Hatibi Süleyman Şimşek kur’an tilavetinde bulundu.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Ali Işık yaptı.

Programda Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan ”Peygamberimiz ve Aile” sinevizyonu izletildi.

Daha sonra ”Hz. Peygamber ve Aile” konulu konferanslarını vermek üzere Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Haydar Bekiroğlu kürsüye çıktı.

Program hediye takdimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.