İki genel müdür görevden alındı

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.05.2019 - 14:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1773+ kez okundu.
 

İki genel müdür görevden alındı

ORBEL Genel Müdürü Ümit Gündüz ile Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Fatih Yürük, görevlerinden alındı.
Ordu Büyükşehir Belediyesinde yeni idari teşkilat yapılanması sürüyor. Bu kapsamda OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük görevinden alındı. Yürük'ün yerine memuriyet hayatı boyunca DSİ'de önemli görevlerde bulunan Murat Us atandı. Ataması onaylanan Us, görevine başladı. MURAT US KİMDİR? 1967 Tokat-Zile doğumlu Murat Us, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Memuriyet hayatına 1988 yılında Devlet Su İşleri (DSİ) Samsun 7. Bölge Müdürlüğü’nde mühendis olarak başlayan Murat Us, uzun yıllar DSİ Bölge Müdürlüğü bünyesinde başarılı çalışmalara imza attı. 2011-2015 yılları arasında DSİ Samsun 7. Bölge Müdürlüğü’nde Bölge Müdür Yardımcılığı yaptı. 2015-2016 yılı arasında DSİ Trabzon 22. Bölge Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Us, 2016-2017 yılı arasında DSİ Genel Müdürlüğü bünyesinde Proje İnşaat Dairesi Başkanlığı görevini yürüttü. Daha sonra özel sektöre geçen Murat Us, son olarak OSKİ Genel Müdürlüğüne atandı. ORBEL’de de değişim Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesinin iştirak şirketi olan ORBEL'de bir değişiklik yaşandı. ORBEL Genel Müdürü Ümit Gündüz de görevinden alındı. ORBEL Genel Müdürlüğüne Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Muhammet Günaydın atandı
ORBEL Genel Müdürü Ümit Gündüz ile Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Fatih Yürük, görevlerinden alındı.

Ordu Büyükşehir Belediyesinde yeni idari teşkilat yapılanması sürüyor. Bu kapsamda OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük görevinden alındı. Yürük'ün yerine memuriyet hayatı boyunca DSİ'de önemli görevlerde bulunan Murat Us atandı. Ataması onaylanan Us, görevine başladı.

MURAT US KİMDİR?

1967 Tokat-Zile doğumlu Murat Us, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Memuriyet hayatına 1988 yılında Devlet Su İşleri (DSİ) Samsun 7. Bölge Müdürlüğü’nde mühendis olarak başlayan Murat Us, uzun yıllar DSİ Bölge Müdürlüğü bünyesinde başarılı çalışmalara imza attı.

2011-2015 yılları arasında DSİ Samsun 7. Bölge Müdürlüğü’nde Bölge Müdür Yardımcılığı yaptı. 2015-2016 yılı arasında DSİ Trabzon 22. Bölge Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Us, 2016-2017 yılı arasında DSİ Genel Müdürlüğü bünyesinde Proje İnşaat Dairesi Başkanlığı görevini yürüttü. Daha sonra özel sektöre geçen Murat Us, son olarak OSKİ Genel Müdürlüğüne atandı.

ORBEL’de de değişim

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesinin iştirak şirketi olan ORBEL'de bir değişiklik yaşandı. ORBEL Genel Müdürü Ümit Gündüz de görevinden alındı. ORBEL Genel Müdürlüğüne Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Muhammet Günaydın atandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.