İki kardeş son yolculuğuna birlikte uğurlandı

BÖLGE GÜNDEMİ 19.02.2019 - 11:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1545+ kez okundu.
 

İki kardeş son yolculuğuna birlikte uğurlandı

İki Saat birlikte yaşamlarını kaybeden iki kardeş son yolculuğuna birlikte uğurlandı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın  dedesi Halil Gürel ile büyük halası Nadiye Gürel hastanede tedavi görürken dün yaşamlarını kaybetmişti. Halil ile Nadiye Gürel için Orta Camiinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler,İlçe Belediye Başkanları ve kalabalık bir cemaat katıldı. Gürel kardeşler Öğrencik Mahallesi’nde yan yana toprağa verildi.
İki Saat birlikte yaşamlarını kaybeden iki kardeş son yolculuğuna birlikte uğurlandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın  dedesi Halil Gürel ile büyük halası Nadiye Gürel hastanede tedavi görürken dün yaşamlarını kaybetmişti.

Halil ile Nadiye Gürel için Orta Camiinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler,İlçe Belediye Başkanları ve kalabalık bir cemaat katıldı. Gürel kardeşler Öğrencik Mahallesi’nde yan yana toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.