İki Sporcumuzdan Başarı Bekliyoruz

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.05.2019 - 13:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1821+ kez okundu.
 

İki Sporcumuzdan Başarı Bekliyoruz

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Kara, Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları Milli Taekwondocu Hasan Can Lazoğlu ve Emre Kutalmış Ateşli’nin Dünya şampiyonasında başarılı sonuçlar alacaklarına inandığını söyledi.
Kara “Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olarak biz amatör ve olimpik branşlarda faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Başta güreş, judo, taekwondo, boks, kick boks ve satranç branşlarımız var. Şuanda yurt içindeki müsabakalarımızın yüzde 90’ını bitirdik. Türkiye şampiyonasıydı, liglerdi, gruplardı, okul maçlarıydı bunları bitirdik artık bu ay itibariyle uluslararası müsabakalarımız başladı. Bizim hedefimiz, bizim derdimiz 2024 Olimpiyatlarına kendi şehrimizden, altyapıdan alıp yetiştirdiğimiz çocukları olimpiyatlara yollamak. Büyükler Taekwondo Dünya Şampiyonası için İngiltere Manchester’a giden Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu iki tane Milli taekwondocumuz var. Hasan Can Lazoğlu ve Emre Kutalmış Ateşli 2 sporcumuz İngiltere’de yarın tatamiye çıkacaklar. İki sporcumuzda en son Amerika ve Hollanda’da yapılan Grand Prix Taekwondo açık şampiyonasında ikisi de şampiyon oldu altın madalya aldı. Emre Kutalmış Ateşli ağır sikletimiz daha 18 yaşında aslen Fatsa’lıdır. En son Olimpiyat ve Dünya şampiyonunu yenerek birinci oldu ve Olimpiyatlara gitmek için güzel puan topladılar. Bu iki sporcumuzda Ordumuzu, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni, şehrimizi ve ülkemizi ay yıldızlı ay bayrağı göğüslerinde taşıyaraktan ülkemizi temsil edecekler. Bizde iki sporcumuzdan güzel başarılar bekliyoruz inşallah sakatlık, kaza bela olmazsa güzel sonuçlar alacaklarına canı yürekten ben inanıyorum” dedi.     BAŞPEHLİVAN OLARAK ORDUMUZU TEMSİL EDECEĞİZ Cumartesi günü (bugün) İstanbul Kartal Belediyesi’nin himaye ettiği yağlı güreşleri var iftardan sonra yapılacak. Yarın (Pazar günü) da Çanakkale Kepez’de olacağım orada da yağlı güreşler var. Orada güreşe oruçlu başlayacağız güreş öğlende başlayacak. 51 yıldır devam eden bir organizasyon hangi güne gelirse gelsin hep 19 Mayıs tarihinde icra ediliyor. O yüzden bu sene Ramazan’a denk geldi oruçlu oruçlu Çanakkale’de güreş yapacağız. Çanakkale Valimiz Orhan Tavlı Orduludur. Bugün kendisiyle görüştüm kendisi de geleceğimi duymuş organizasyona o da katılacak inşallah Ordumuzu her alanda hem yönetici hem sporcu olarak Türkiye’de yapılan bu yağlı güreş festivallerinde Başpehlivan olarak temsil ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Kara, Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları Milli Taekwondocu Hasan Can Lazoğlu ve Emre Kutalmış Ateşli’nin Dünya şampiyonasında başarılı sonuçlar alacaklarına inandığını söyledi.

Kara “Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olarak biz amatör ve olimpik branşlarda faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Başta güreş, judo, taekwondo, boks, kick boks ve satranç branşlarımız var. Şuanda yurt içindeki müsabakalarımızın yüzde 90’ını bitirdik. Türkiye şampiyonasıydı, liglerdi, gruplardı, okul maçlarıydı bunları bitirdik artık bu ay itibariyle uluslararası müsabakalarımız başladı. Bizim hedefimiz, bizim derdimiz 2024 Olimpiyatlarına kendi şehrimizden, altyapıdan alıp yetiştirdiğimiz çocukları olimpiyatlara yollamak. Büyükler Taekwondo Dünya Şampiyonası için İngiltere Manchester’a giden Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu iki tane Milli taekwondocumuz var. Hasan Can Lazoğlu ve Emre Kutalmış Ateşli 2 sporcumuz İngiltere’de yarın tatamiye çıkacaklar. İki sporcumuzda en son Amerika ve Hollanda’da yapılan Grand Prix Taekwondo açık şampiyonasında ikisi de şampiyon oldu altın madalya aldı. Emre Kutalmış Ateşli ağır sikletimiz daha 18 yaşında aslen Fatsa’lıdır. En son Olimpiyat ve Dünya şampiyonunu yenerek birinci oldu ve Olimpiyatlara gitmek için güzel puan topladılar. Bu iki sporcumuzda Ordumuzu, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni, şehrimizi ve ülkemizi ay yıldızlı ay bayrağı göğüslerinde taşıyaraktan ülkemizi temsil edecekler. Bizde iki sporcumuzdan güzel başarılar bekliyoruz inşallah sakatlık, kaza bela olmazsa güzel sonuçlar alacaklarına canı yürekten ben inanıyorum” dedi.

 

 

BAŞPEHLİVAN OLARAK ORDUMUZU TEMSİL EDECEĞİZ

Cumartesi günü (bugün) İstanbul Kartal Belediyesi’nin himaye ettiği yağlı güreşleri var iftardan sonra yapılacak. Yarın (Pazar günü) da Çanakkale Kepez’de olacağım orada da yağlı güreşler var. Orada güreşe oruçlu başlayacağız güreş öğlende başlayacak. 51 yıldır devam eden bir organizasyon hangi güne gelirse gelsin hep 19 Mayıs tarihinde icra ediliyor. O yüzden bu sene Ramazan’a denk geldi oruçlu oruçlu Çanakkale’de güreş yapacağız. Çanakkale Valimiz Orhan Tavlı Orduludur. Bugün kendisiyle görüştüm kendisi de geleceğimi duymuş organizasyona o da katılacak inşallah Ordumuzu her alanda hem yönetici hem sporcu olarak Türkiye’de yapılan bu yağlı güreş festivallerinde Başpehlivan olarak temsil ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.