İkinci 500'de Ünye’den 3 firma...

EKONOMİ 12.07.2019 - 09:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5513+ kez okundu.
 

İkinci 500'de Ünye’den 3 firma...

Ünyeli üç firma Ünye Çimento, Uslu Fındık ve Dost Fındık İSO’nun “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” arasında yer almayı başardılar.
İSO’nun “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmasının 2018 sonuçlarına göre, ikinci 500 arasına 185. sıradan Ünye Çimento  214. sıradan giren Uslu Fındık ve 406. sıradan giren Dost Fındık Ünye’nin adını üst sıralara taşımaya devam ediyor. Uslu; "Hedefimiz ilk 500 içinde yer almak Ünye’de 23 yıldır fındık sektöründe olan ve son 15 yılda yaptığı atılımlarla bölgede sektörün parlayan yıldız olan “Uslu Fındık”, hedefini her geçen gün daha da büyütüyor. Uslu Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, gazetemize özel yaptığı açıklamada, başarılarından gurur duyduklarını ifade ederek, “Güzel ve bizi mutlu eden bir başarı elde ettik.” dedi. Elde ettikleri başarıdan gurur duyduklarını ifade eden Uslu Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, “ Başarı kolay gelmiyor. Sektöre yıllarımızı verdik, kazandığımız deneyim de başarıyı getirdi. İnşallah sonraki yıllar da hedefimiz İlk 500 Büyük Kuruluş arasına girmek.” dedi. İşimizi düzgün yaparak bu noktaya geldik Deneyim ve emeğin karşılığını elde ettikleri başarıyla aldıklarını ifade eden Uslu, şunları söyledi:   “Bu firma yılların firması, daha öncesi babamız Hüseyin Uslu’dan devraldığımız görevi bugünlere getirdik. Çalışarak, eşimizin dostumuzun desteğiyle, işimizi düzgün yaparak bu noktaya taşıdık. Geçtiğimiz dönemlerde de Türkiye’de hızlı büyüyen 100 firma arasına iki kez girmiştik. Birkaç yıldır sürekli yükselen bir ivme vardı, artarak devam ediyor. Başarı kolay gelmiyor. Sektöre yıllarımızı verdik, kazandığımız deneyim başarıyı da getirdi. Bu başarıyı yıllar içinde açıklanan rakamlar da gösterdi, sonucunu aldık. Uslu Fındığı daha da ileriye taşıyıp, istihdama katkı sağlamayı düşünüyoruz.  Büyüyen Türkiye ekonomisi içinde biz de yerimizi aldık. İnşallah sonraki yıllar da hedefimiz İlk 500 Büyük Kuruluş arasına girmek.”
Ünyeli üç firma Ünye Çimento, Uslu Fındık ve Dost Fındık İSO’nun “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” arasında yer almayı başardılar.

İSO’nun “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmasının 2018 sonuçlarına göre, ikinci 500 arasına 185. sıradan Ünye Çimento  214. sıradan giren Uslu Fındık ve 406. sıradan giren Dost Fındık Ünye’nin adını üst sıralara taşımaya devam ediyor.

Uslu; "Hedefimiz ilk 500 içinde yer almak

Ünye’de 23 yıldır fındık sektöründe olan ve son 15 yılda yaptığı atılımlarla bölgede sektörün parlayan yıldız olan “Uslu Fındık”, hedefini her geçen gün daha da büyütüyor.

Uslu Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, gazetemize özel yaptığı açıklamada, başarılarından gurur duyduklarını ifade ederek, “Güzel ve bizi mutlu eden bir başarı elde ettik.” dedi.

Elde ettikleri başarıdan gurur duyduklarını ifade eden Uslu Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, “ Başarı kolay gelmiyor. Sektöre yıllarımızı verdik, kazandığımız deneyim de başarıyı getirdi. İnşallah sonraki yıllar da hedefimiz İlk 500 Büyük Kuruluş arasına girmek.” dedi.

İşimizi düzgün yaparak bu noktaya geldik

Deneyim ve emeğin karşılığını elde ettikleri başarıyla aldıklarını ifade eden Uslu, şunları söyledi:

 

“Bu firma yılların firması, daha öncesi babamız Hüseyin Uslu’dan devraldığımız görevi bugünlere getirdik. Çalışarak, eşimizin dostumuzun desteğiyle, işimizi düzgün yaparak bu noktaya taşıdık. Geçtiğimiz dönemlerde de Türkiye’de hızlı büyüyen 100 firma arasına iki kez girmiştik. Birkaç yıldır sürekli yükselen bir ivme vardı, artarak devam ediyor. Başarı kolay gelmiyor. Sektöre yıllarımızı verdik, kazandığımız deneyim başarıyı da getirdi. Bu başarıyı yıllar içinde açıklanan rakamlar da gösterdi, sonucunu aldık. Uslu Fındığı daha da ileriye taşıyıp, istihdama katkı sağlamayı düşünüyoruz.  Büyüyen Türkiye ekonomisi içinde biz de yerimizi aldık. İnşallah sonraki yıllar da hedefimiz İlk 500 Büyük Kuruluş arasına girmek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.