İkizce’den Şahin’e Coşkulu Karşılama

SİYASET 26.02.2019 - 22:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2279+ kez okundu.
 

İkizce’den Şahin’e Coşkulu Karşılama

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, seçim çalışmaları kapsamında İkizce ilçesinde vatandaşlarla buluştu.
İkizce meydanında kendisini karşılayan kalabalığa hitap eden Şahin, Ordu’nun artık kendine güvenmesi gerektiğini belirtti. Şahin, Ordu’yu tam demokratik bir yapı ile yöneteceğiz” Ordu’nun genelinde kendisine gösterilen teveccühlere kayıtsız kalmasının mümkün olmadığını belirterek aday olduğunun altını çizen Şahin, “Ordu bugünden sonra tam demokratik bir yapı içerisinde çözüm odaklı belediyecilik anlayışına kavuşmuş olacak” diye konuştu.   Şahin, “Tüm ilçelerimize eşit mesafede olacağız” Şahin, Ordu genelinde seçildiği takdirde hangi ilçeden hangi partiden seçilirse seçilsin merkezinde hizmet olan her belediye başkanına eşit mesafede olacağını ve tüm ilçelere eşit hizmet götürüleceğinin garantisinin kendisi olduğunu belirtti.   ŞAHİN, EMEĞİ GEÇEN SİYASETÇİLERİ ANDI İkizce’de gerçekleştirdiği konuşmasında Ordu’ya emeği geçen siyasetçileri de anan Şahin, “Nice siyasetçiler bu meydanlara geldi gitti. Rahmetli Şadi Pehlivanoğlu, Refaiddin Şahin’e rahmet dilerken, Şükrü Yürür’e de uzun ömürler diliyorum. Bu topraklara kim emek vermişse Allah hepsinden razı olsun” dedi.   ENGİNYURT’U DA UNUTMADI Milliyetçi Hareket Partisi Cemal Enginyurt’tan da bahseden Şahin, kendisinden sonra İkizce ziyareti yapacak olan Engünyurt’un da kendi üslubunca samimi bir şekilde memlekete hizmet eden bir şahsiyet olduğunu belirterek başarılar diledi.   20’DE 21’E AÇIKLIK GETİRDİ Slogan olarak 20’de 21 ifadesini neden kullandıklarına da açıklık getiren İdris Naim Şahin, 21. adaylarımız ise başta İstanbul olmak üzere Ordulu olup diğer illerde aday olan hemşerilerimizdir” diye konuştu. “Aşığa İkizce sorulmaz, umut yolcusu yorulmaz”, diyen İdris Naim Şahin, Ordumuzun her ilçesini her ay mutlaka ziyaret eden bir belediye başkanı olacağım. Halkımızın direkt ekonomisini yakından ilgilendiren çalışmalara imza atacağız” dedi.
Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, seçim çalışmaları kapsamında İkizce ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

İkizce meydanında kendisini karşılayan kalabalığa hitap eden Şahin, Ordu’nun artık kendine güvenmesi gerektiğini belirtti.

Şahin, Ordu’yu tam demokratik bir yapı ile yöneteceğiz”

Ordu’nun genelinde kendisine gösterilen teveccühlere kayıtsız kalmasının mümkün olmadığını belirterek aday olduğunun altını çizen Şahin, “Ordu bugünden sonra tam demokratik bir yapı içerisinde çözüm odaklı belediyecilik anlayışına kavuşmuş olacak” diye konuştu.

 

Şahin, “Tüm ilçelerimize eşit mesafede olacağız”

Şahin, Ordu genelinde seçildiği takdirde hangi ilçeden hangi partiden seçilirse seçilsin merkezinde hizmet olan her belediye başkanına eşit mesafede olacağını ve tüm ilçelere eşit hizmet götürüleceğinin garantisinin kendisi olduğunu belirtti.

 

ŞAHİN, EMEĞİ GEÇEN SİYASETÇİLERİ ANDI

İkizce’de gerçekleştirdiği konuşmasında Ordu’ya emeği geçen siyasetçileri de anan Şahin, “Nice siyasetçiler bu meydanlara geldi gitti. Rahmetli Şadi Pehlivanoğlu, Refaiddin Şahin’e rahmet dilerken, Şükrü Yürür’e de uzun ömürler diliyorum. Bu topraklara kim emek vermişse Allah hepsinden razı olsun” dedi.

 

ENGİNYURT’U DA UNUTMADI

Milliyetçi Hareket Partisi Cemal Enginyurt’tan da bahseden Şahin, kendisinden sonra İkizce ziyareti yapacak olan Engünyurt’un da kendi üslubunca samimi bir şekilde memlekete hizmet eden bir şahsiyet olduğunu belirterek başarılar diledi.

 

20’DE 21’E AÇIKLIK GETİRDİ

Slogan olarak 20’de 21 ifadesini neden kullandıklarına da açıklık getiren İdris Naim Şahin, 21. adaylarımız ise başta İstanbul olmak üzere Ordulu olup diğer illerde aday olan hemşerilerimizdir” diye konuştu.

“Aşığa İkizce sorulmaz, umut yolcusu yorulmaz”, diyen İdris Naim Şahin, Ordumuzun her ilçesini her ay mutlaka ziyaret eden bir belediye başkanı olacağım. Halkımızın direkt ekonomisini yakından ilgilendiren çalışmalara imza atacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.