İlhan:”Bizler Ünye’de Devlet Yönetebilecek Bir Kadroya Sahibiz”

SİYASET (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 10.03.2019 - 23:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1905+ kez okundu.
 

İlhan:”Bizler Ünye’de Devlet Yönetebilecek Bir Kadroya Sahibiz”

Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Av. Veysel İlhan seçim çalışmaları münasebetiyle Ünye’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Ziyaretlerine Akkuşlular Derneği ile başlayan İlhan daha sonra Vergi Dairesi Müdürlüğü, Ünye Sağlık Ocağı ve Ünye Adliyesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla hoş sohbetlerde bulundu.   Siyasette kapı kapı gezme olayının kapandığını ve daha çok ekranlardan yapılan faaliyetlerle siyasetin devam ettiğini belirten İlhan, kendisinin yönetici ile halk arasındaki farkı kapatmak için burada olduğunu belirtti. Ziyaretleri sırasında Akkuşlular Derneği’nde vatandaşlara açıklamada bulunan İlhan şunları ifade etti; Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Av. Veysel İlhan: “Bu bir yerel seçim olduğu için bizler daha çok kendimizi ve neler yapabileceğimizi anlatmak için yollardayız. Ordu şuanda siyasette çok konuşuluyor. İdris Naim Bey’in partimize katılmasından sonra yarışsız geçme ihtimali olan seçim birden bire yarışlı seçime dönüştü. Bizler Ünye’deki vatandaşlarımıza da Ünye’de bu işi en iyi kim yaparsa ona oy verin tavsiyesinde bulunuyoruz. Bizler Ünye’de devlet yönetebilecek bir kadroya sahibiz. Bu konuda hiç kimsenin bir şüphesi dahi olmasın.” diye konuştu.
Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Av. Veysel İlhan seçim çalışmaları münasebetiyle Ünye’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerine Akkuşlular Derneği ile başlayan İlhan daha sonra Vergi Dairesi Müdürlüğü, Ünye Sağlık Ocağı ve Ünye Adliyesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla hoş sohbetlerde bulundu.

 

Siyasette kapı kapı gezme olayının kapandığını ve daha çok ekranlardan yapılan faaliyetlerle siyasetin devam ettiğini belirten İlhan, kendisinin yönetici ile halk arasındaki farkı kapatmak için burada olduğunu belirtti.

Ziyaretleri sırasında Akkuşlular Derneği’nde vatandaşlara açıklamada bulunan İlhan şunları ifade etti;

Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Av. Veysel İlhan: “Bu bir yerel seçim olduğu için bizler daha çok kendimizi ve neler yapabileceğimizi anlatmak için yollardayız. Ordu şuanda siyasette çok konuşuluyor. İdris Naim Bey’in partimize katılmasından sonra yarışsız geçme ihtimali olan seçim birden bire yarışlı seçime dönüştü. Bizler Ünye’deki vatandaşlarımıza da Ünye’de bu işi en iyi kim yaparsa ona oy verin tavsiyesinde bulunuyoruz. Bizler Ünye’de devlet yönetebilecek bir kadroya sahibiz. Bu konuda hiç kimsenin bir şüphesi dahi olmasın.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.