İlhan Seçim çalışmalarını sürdürüyor

SİYASET (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 13.03.2019 - 00:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1182+ kez okundu.
 

İlhan Seçim çalışmalarını sürdürüyor

Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Avukat Veysel İlhan seçim öncesi Ünye’deki kurumlara ziyaret gerçekleştirdi.
31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan Yerel Seçimlerde Saadet Partisi’nden Ünye Belediye Başkan Adayı olan Veysel İlhan, bugün ilk olarak Ünye Kaymakamlığını ardından, İlçe Tarım, Telekom, Yepaş, Askerlik Şubesi, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Devlet Hastanesini ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.   lhan buradaki ziyaretler kapsamında şunları söyledi: “Bu seçimler genel seçimler değil, yerel seçimlerdir. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun yerel seçimlerde kişi üzerinden tespit yaparsanız daha doğru olur diye düşünüyorum” dedi. İlhan buradaki ziyaretin ardından Ünye İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürü Ferda Yıldırım ve çalışanlarını ziyaret etti.  İlhan, ziyarette müdürün odasındaki haritayı inceleyerek, “Ünye’de inşallah buralar daha yeşil olacak” dedi. Veysel İlhan’a ziyaretlerinde Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç ve partililer eşlik ederken, seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İlhan ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.
Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Avukat Veysel İlhan seçim öncesi Ünye’deki kurumlara ziyaret gerçekleştirdi.

31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan Yerel Seçimlerde Saadet Partisi’nden Ünye Belediye Başkan Adayı olan Veysel İlhan, bugün ilk olarak Ünye Kaymakamlığını ardından, İlçe Tarım, Telekom, Yepaş, Askerlik Şubesi, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Devlet Hastanesini ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

 

lhan buradaki ziyaretler kapsamında şunları söyledi:

“Bu seçimler genel seçimler değil, yerel seçimlerdir. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun yerel seçimlerde kişi üzerinden tespit yaparsanız daha doğru olur diye düşünüyorum” dedi.

İlhan buradaki ziyaretin ardından Ünye İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürü Ferda Yıldırım ve çalışanlarını ziyaret etti.  İlhan, ziyarette müdürün odasındaki haritayı inceleyerek, “Ünye’de inşallah buralar daha yeşil olacak” dedi.

Veysel İlhan’a ziyaretlerinde Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç ve partililer eşlik ederken, seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

İlhan ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.