İlk 500’de 3 Ordulu var

EKONOMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.12.2018 - 22:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1579+ kez okundu.
 

İlk 500’de 3 Ordulu var

Capital dergisi tarafından düzenlenen “Capital500-Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması“nda Ordu’dan Doğuş Çay, Durak Fındık ve Çamsan yer aldı. Listeye Doğuş Çay 274., Durak Fındık 382., Çamsan ise 497. sıradan girdi.
Capital dergisi tarafından Vodafone’un ana sponsorluğunda bu yıl 21’inci kez düzenlenen “Capital500-Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması“nın sonuçları, İstanbul’da düzenlenen törenle açıklandı. Araştırma kapsamında ciro, karlılık, ihracat ve istihdam rakamlarına göre değerlendirilen şirketlere, 9 kategoride 23 ödül verildi. Araştırmada, Türkiye ekonomisinin sürdürülebilir zeminde büyümesine katkı sağlayan şirketler ciro büyüklüğüne göre sıralanıyor. Buna göre, sırasıyla Tüpraş, THY ve Petrol Ofisi “Türkiye’nin En Büyük Şirketleri” olurken, “Cirosunu En Fazla Artıran Şirketler” Kerevitaş, Odeon Turizm ve Gram Altın Pazarlama Sanayi olarak belirlendi. Araştırmada “En Çok Kar Eden Şirketler” Ereğli Demir Çelik, Tüpraş ve Enka İnşaat olurken, “İhracatını En Fazla Artıran Şirketler” kategorisinde Lila Group, Kerevitaş ve Namet Gıda ilk 3 sırayı paylaştı. Ford Otosan, Toyota Otomotiv ve Arçelik’in “En Çok İhracat Yapan Şirketler” olduğu araştırmaya göre, “Çalışan Sayısını En Fazla Artıran Şirketler” Lila Kağıt, Borusan Makine ve IATI Turizm olarak belirlendi. “En Fazla Çalışanı Olan Şirketler” kategorisinde BİM Birleşik Mağazalar, RC Rönesans İnşaat, LC Waikiki Mağazacılık ilk 3 sırayı aldı. Listede Ordu’dan da 3 firma yer aldı. Doğuş Çay 869,5 milyon ciro ile listede 274. Durak Fındık 605 milyonluk cirosu ile 382. Çamsan ise 462,5 milyonluk cirosu ile 497. sırada yer aldı.
Capital dergisi tarafından düzenlenen “Capital500-Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması“nda Ordu’dan Doğuş Çay, Durak Fındık ve Çamsan yer aldı. Listeye Doğuş Çay 274., Durak Fındık 382., Çamsan ise 497. sıradan girdi.

Capital dergisi tarafından Vodafone’un ana sponsorluğunda bu yıl 21’inci kez düzenlenen “Capital500-Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması“nın sonuçları, İstanbul’da düzenlenen törenle açıklandı.

Araştırma kapsamında ciro, karlılık, ihracat ve istihdam rakamlarına göre değerlendirilen şirketlere, 9 kategoride 23 ödül verildi.

Araştırmada, Türkiye ekonomisinin sürdürülebilir zeminde büyümesine katkı sağlayan şirketler ciro büyüklüğüne göre sıralanıyor. Buna göre, sırasıyla Tüpraş, THY ve Petrol Ofisi “Türkiye’nin En Büyük Şirketleri” olurken, “Cirosunu En Fazla Artıran Şirketler” Kerevitaş, Odeon Turizm ve Gram Altın Pazarlama Sanayi olarak belirlendi.

Araştırmada “En Çok Kar Eden Şirketler” Ereğli Demir Çelik, Tüpraş ve Enka İnşaat olurken, “İhracatını En Fazla Artıran Şirketler” kategorisinde Lila Group, Kerevitaş ve Namet Gıda ilk 3 sırayı paylaştı.

Ford Otosan, Toyota Otomotiv ve Arçelik’in “En Çok İhracat Yapan Şirketler” olduğu araştırmaya göre, “Çalışan Sayısını En Fazla Artıran Şirketler” Lila Kağıt, Borusan Makine ve IATI Turizm olarak belirlendi. “En Fazla Çalışanı Olan Şirketler” kategorisinde BİM Birleşik Mağazalar, RC Rönesans İnşaat, LC Waikiki Mağazacılık ilk 3 sırayı aldı.

Listede Ordu’dan da 3 firma yer aldı. Doğuş Çay 869,5 milyon ciro ile listede 274. Durak Fındık 605 milyonluk cirosu ile 382. Çamsan ise 462,5 milyonluk cirosu ile 497. sırada yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.