İlküvez Şahin'i bağrına bastı

SİYASET 12.03.2019 - 11:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2127+ kez okundu.
 

İlküvez Şahin'i bağrına bastı

SP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, İlküvez’de vatandaşlarla bir araya geldi: “Bundan sonra inşallah Çaybaşı’nda İsmet, Ordu’da İdris ile beraber daha çok işler yapacağız” dedi
Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, Çaybaşı ilçesine bağlı İlküvez Mahallesi’nde miting düzenledi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı mitingde konuşan Şahin, “Bizim bu bölgeye geçmişte neler yaptığımızı, nelerin yapılmasına yardımcı olduğumuzu söylemeye benim edebim müsaade etmez. Onları siz biliyorsunuz ama sizin de eksik veya fazla bildiklerinizi, burada İlküvez Belediye Başkanı iken sizinle düşüp sizinle kalkan, sizinle ağlayıp sizinle gülen, sizden biri olduğunu unutmayan, daha sonra ilçe belediye başkanı olan sizin çocuğunuz, sizin kardeşiniz belediye başkanınız İsmet Yanık daha iyisini biliyor. Bundan sonra inşallah Çaybaşı’nda İsmet, Ordu’da İdris ile beraber daha çok işler yapacağız” ifadelerinde bulundu. Sorunları çözmenin kararlılığında olduklarını kaydeden Şahin, “Sizin için rahatsızlık konusu olan ya da ihtiyaç konusu olan ne varsa, belediye başkanımızla beraber, biz birlikte inşallah çözeceğiz. Biz bunun kararlılığındayız. Biz çalışırken, çaba gösterirken bir takım ilkelerle, karakterle, bilgiyle, tecrübeyle iş yapamaya alışmış, 40 yılımızı bu anlayışla geride bırakmış bir yönetici olarak yolumuza devam edeceğiz. Hayat bizi hırçınlaştırmaz.  Hayat bizi kavgaya götürmez. Hayat ve sizler bizi zaman içinde hep tevriye ve olgunluk içerisinde yetiştirdiniz. Biz zaman geçtikçe, geride yılları bıraktıkça sizler gibi olgunlaşarak, ahlakımızı geliştirerek, tecrübemizi arttırarak, yeni dönemde Hz. Mevlana’nın dediği gibi yeni işler, yeni sözler ifade etmek durumundayız. Onu yapmaya çalışacağız” diye konuştu.
SP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, İlküvez’de vatandaşlarla bir araya geldi: “Bundan sonra inşallah Çaybaşı’nda İsmet, Ordu’da İdris ile beraber daha çok işler yapacağız” dedi
Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, Çaybaşı ilçesine bağlı İlküvez Mahallesi’nde miting düzenledi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı mitingde konuşan Şahin, “Bizim bu bölgeye geçmişte neler yaptığımızı, nelerin yapılmasına yardımcı olduğumuzu söylemeye benim edebim müsaade etmez. Onları siz biliyorsunuz ama sizin de eksik veya fazla bildiklerinizi, burada İlküvez Belediye Başkanı iken sizinle düşüp sizinle kalkan, sizinle ağlayıp sizinle gülen, sizden biri olduğunu unutmayan, daha sonra ilçe belediye başkanı olan sizin çocuğunuz, sizin kardeşiniz belediye başkanınız İsmet Yanık daha iyisini biliyor. Bundan sonra inşallah Çaybaşı’nda İsmet, Ordu’da İdris ile beraber daha çok işler yapacağız” ifadelerinde bulundu.
Sorunları çözmenin kararlılığında olduklarını kaydeden Şahin, “Sizin için rahatsızlık konusu olan ya da ihtiyaç konusu olan ne varsa, belediye başkanımızla beraber, biz birlikte inşallah çözeceğiz. Biz bunun kararlılığındayız. Biz çalışırken, çaba gösterirken bir takım ilkelerle, karakterle, bilgiyle, tecrübeyle iş yapamaya alışmış, 40 yılımızı bu anlayışla geride bırakmış bir yönetici olarak yolumuza devam edeceğiz. Hayat bizi hırçınlaştırmaz.  Hayat bizi kavgaya götürmez. Hayat ve sizler bizi zaman içinde hep tevriye ve olgunluk içerisinde yetiştirdiniz. Biz zaman geçtikçe, geride yılları bıraktıkça sizler gibi olgunlaşarak, ahlakımızı geliştirerek, tecrübemizi arttırarak, yeni dönemde Hz. Mevlana’nın dediği gibi yeni işler, yeni sözler ifade etmek durumundayız. Onu yapmaya çalışacağız” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.