İmamoğlu; Ordu Valisi bize tuzak kurdu

SİYASET 11.06.2019 - 13:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1676+ kez okundu.
 

İmamoğlu; Ordu Valisi bize tuzak kurdu

Ekrem İmamoğlu Ordu'daki VIP salonunda yaşananlarla ilgili Ordu Valisi Seddar Yavuz'un kendilerine tuzak kurduğunu söyledi.
Millet İttifakı İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Ordu'da yaşanan 'VIP Krizi" ile ilgili olarak,olayın Ordu Valisi'nin kendilerine tuzak kurmasından kaynaklandığını söyledi. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan İmamoğlu; "Ben Trabzon'a indiğim andan itibaren VIP kısmından karşılandık. Kalabalık bir insanla Trabzon'a giriş yaptık. Bizim Trabzon'a girişimizde bir kolaylaştırma oldu. Aynı kolaylaştırma Ordu için de olur diye düşünüldü." Vali bize tuzak kurdu...   Ordu'da yaşananların kendiliğinden gelişen olaylar olmadığına dikkat çeken Ekrem İmamoğlu, olayların Ordu Valisinin kendilerine tuzak kurmasından kaynaklandığını belirterek şunları söyledi; "VIP kapısının önünde ne olup bittiğinden haberdar değildim. Ben vatandaşlarımızla fotoğraf çekiniyordum. Trabzon milletvekilimiz benim koluma girdi, birlikte içeri girdik. Bizim VIP'den geçmemize dönük bir engel oluşturulacaksa kapatırsın ışıkları kimseyi içeri almazsın. Ama siz kapıyı açık bırakıyorsunuz. Kapıdan içeri insanlar giriyor. Benim annem, babam çantalarını XR cihazından geçiriyorlar. Ben içeri giriyorum. Sonrasında engelleniyoruz. Sayın Vali bize tuzak kurmuştur. Güzel ortamı gölgelemeye çalışmıştır. Ben orada Seyit Torun'a rica ediyorum, olayların yatışması için diğer kapıya geçelim diyorum. Psikolojim ortada. Her şekliyle yaklaşımım ortada. Benim gerçek yüzüm ortada. Buradan prim çıkartmak, başka ifadeler çıkartmak basitlik çabasıdır."  
Ekrem İmamoğlu Ordu'daki VIP salonunda yaşananlarla ilgili Ordu Valisi Seddar Yavuz'un kendilerine tuzak kurduğunu söyledi.

Millet İttifakı İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Ordu'da yaşanan 'VIP Krizi" ile ilgili olarak,olayın Ordu Valisi'nin kendilerine tuzak kurmasından kaynaklandığını söyledi.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan İmamoğlu; "Ben Trabzon'a indiğim andan itibaren VIP kısmından karşılandık. Kalabalık bir insanla Trabzon'a giriş yaptık. Bizim Trabzon'a girişimizde bir kolaylaştırma oldu. Aynı kolaylaştırma Ordu için de olur diye düşünüldü."

Vali bize tuzak kurdu...

 

Ordu'da yaşananların kendiliğinden gelişen olaylar olmadığına dikkat çeken Ekrem İmamoğlu, olayların Ordu Valisinin kendilerine tuzak kurmasından kaynaklandığını belirterek şunları söyledi; "VIP kapısının önünde ne olup bittiğinden haberdar değildim. Ben vatandaşlarımızla fotoğraf çekiniyordum. Trabzon milletvekilimiz benim koluma girdi, birlikte içeri girdik. Bizim VIP'den geçmemize dönük bir engel oluşturulacaksa kapatırsın ışıkları kimseyi içeri almazsın. Ama siz kapıyı açık bırakıyorsunuz. Kapıdan içeri insanlar giriyor. Benim annem, babam çantalarını XR cihazından geçiriyorlar. Ben içeri giriyorum. Sonrasında engelleniyoruz. Sayın Vali bize tuzak kurmuştur. Güzel ortamı gölgelemeye çalışmıştır. Ben orada Seyit Torun'a rica ediyorum, olayların yatışması için diğer kapıya geçelim diyorum. Psikolojim ortada. Her şekliyle yaklaşımım ortada. Benim gerçek yüzüm ortada. Buradan prim çıkartmak, başka ifadeler çıkartmak basitlik çabasıdır."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.