İnşaat Kazasında Can Pazarı Yaşandı

15.06.2020 - 10:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2002+ kez okundu.
 

İnşaat Kazasında Can Pazarı Yaşandı

Altınordu’da otel inşaatında meydana gelen kaza sonrası Ordu valiliği basın açıklamasında bulundu.
İŞTE O AÇIKLAMA 14.06.2020 Pazar günü (bugün) saat 20.00 sıralarında, Altınordu ilçesi Yenimahalle Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yapımı devam eden bir otel inşaatında table betonu dökümü sırasında iskele çökmesi olayı meydana gelmiştir. Olayın haber alınmasıyla birlikte AFAD, İTFAİYE ve UMKE ekipleri olay yerine sevk edilmiş ve hızlıca arama-kurtarma çalışmaları başlatılmıştır. Arama-kurtarma ekipleri tarafından enkazdan 8 işçi yaralı olarak kurtarılmış, 1 işçinin ise cansız bedeni enkazdan çıkarılmıştır. Yaralanan işçiler Altınordu ilçemizdeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili soruşturma adli ve idari makamlarca sürdürülmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.
Altınordu’da otel inşaatında meydana gelen kaza sonrası Ordu valiliği basın açıklamasında bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMA

14.06.2020 Pazar günü (bugün) saat 20.00 sıralarında, Altınordu ilçesi Yenimahalle Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yapımı devam eden bir otel inşaatında table betonu dökümü sırasında iskele çökmesi olayı meydana gelmiştir.

Olayın haber alınmasıyla birlikte AFAD, İTFAİYE ve UMKE ekipleri olay yerine sevk edilmiş ve hızlıca arama-kurtarma çalışmaları başlatılmıştır. Arama-kurtarma ekipleri tarafından enkazdan 8 işçi yaralı olarak kurtarılmış, 1 işçinin ise cansız bedeni enkazdan çıkarılmıştır. Yaralanan işçiler Altınordu ilçemizdeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştır.

Olayla ilgili soruşturma adli ve idari makamlarca sürdürülmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.