İnsanlar bize umut olarak bakıyor

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.02.2019 - 22:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1841+ kez okundu.
 

İnsanlar bize umut olarak bakıyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Adıgüzel, “Artık değişikliğe ihtiyaç var. Eğer insanlar bize umut olarak bakıyorsa bir şeylere itiraz ediyor, bir talep varsa burada bir sorun var demektir. Bu sorunu çözmek gerekir” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Adıgüzel, Ünye’de aday gösterilen İYİ Parti Belediye Başkan adayı Berkay Torunoğlu'na destek amaçlı Ünye'ye gitti. Millet İttifakı’nın Ünye adayı Berkay Torunoğlu ile bir araya gelen Mustafa Adıgüzel, Ordu’nun çözüm bekleyen yerel sorunlarına dikkat çekerek, “Bu sorunlar çözüldükten sonra Merkezi Hükümet yatırımlarına yöneleceklerini ifade ederek Ordu için projelerimiz var. Çok yakında açıklayacağız. Biz derman belediyeciliği yapacağız” diye konuştu. “Yerle bir olmamak için yerelde birlik olma zamanı” Adıgüzel, sözlerini şöyle sürdürdü: “İyi Parti’nin ve CHP’nin güneşi var. Her iki güneş birden aydınlatacak, ışık verecek. İnsan odaklı, halk odaklı bir belediyecilik anlayışı benimseyeceğiz. O yüzden derman belediyeciliği diyoruz. Artık değişikliğe ihtiyaç var. Eğer insanlar bize umut olarak bakıyorsa bir şeylere itiraz ediyor, bir talep varsa burada bir sorun var demektir. Bu sorunu çözmek gerekir. Büyükşehir ölçeğine bakıldığında şu ana kadar 3 aday var. İki aday zaten aynı taraf olduğu için burada farklı taraf biziz. Bizim farkımızı vatandaşlarımız da biliyor. Halinden memnun değilse Ünyeli, halinden memnun değilse Ordulu olanın kopyası değil farklı olanı tercih edecektir. Ben 3 yılda 4 seçim yaptım. Bu nedenle hep sahalardaydım. Yine sahalardayım.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Adıgüzel, “Artık değişikliğe ihtiyaç var. Eğer insanlar bize umut olarak bakıyorsa bir şeylere itiraz ediyor, bir talep varsa burada bir sorun var demektir. Bu sorunu çözmek gerekir” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Adıgüzel, Ünye’de aday gösterilen İYİ Parti Belediye Başkan adayı Berkay Torunoğlu'na destek amaçlı Ünye'ye gitti. Millet İttifakı’nın Ünye adayı Berkay Torunoğlu ile bir araya gelen Mustafa Adıgüzel, Ordu’nun çözüm bekleyen yerel sorunlarına dikkat çekerek, “Bu sorunlar çözüldükten sonra Merkezi Hükümet yatırımlarına yöneleceklerini ifade ederek Ordu için projelerimiz var. Çok yakında açıklayacağız. Biz derman belediyeciliği yapacağız” diye konuştu.

“Yerle bir olmamak için yerelde birlik olma zamanı”

Adıgüzel, sözlerini şöyle sürdürdü: “İyi Parti’nin ve CHP’nin güneşi var. Her iki güneş birden aydınlatacak, ışık verecek. İnsan odaklı, halk odaklı bir belediyecilik anlayışı benimseyeceğiz. O yüzden derman belediyeciliği diyoruz. Artık değişikliğe ihtiyaç var. Eğer insanlar bize umut olarak bakıyorsa bir şeylere itiraz ediyor, bir talep varsa burada bir sorun var demektir. Bu sorunu çözmek gerekir. Büyükşehir ölçeğine bakıldığında şu ana kadar 3 aday var. İki aday zaten aynı taraf olduğu için burada farklı taraf biziz. Bizim farkımızı vatandaşlarımız da biliyor. Halinden memnun değilse Ünyeli, halinden memnun değilse Ordulu olanın kopyası değil farklı olanı tercih edecektir. Ben 3 yılda 4 seçim yaptım. Bu nedenle hep sahalardaydım. Yine sahalardayım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.