İsa Maral Güven Tazeledi

SİYASET (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 12.01.2020 - 23:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2362+ kez okundu.
 

İsa Maral Güven Tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ünye İlçe Teşkilatı olağan kongresinde mevcut Başkan İsa Maral tek listeyle girdiği seçimde güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçildi.
  “Eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi tamamlamak için ilçe yönetimine aday olmuştum. Bu eksikleri gidererek önümüzde ki ilk seçimde olağan gördüğümüz CHP iktidarına hazırlık yapacağız.” diyen Maral, “Bu amaçla Ünye’de birlik ve bütünlüğü sağladığımızı düşünüyorum. Partimizin bütün kırsal kesimdeki üyeleri ile şehir merkezinde ki üyeleri ile topyekun bu mücadeleye hazırız.” dedi. CHP Ünye İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurul toplantısı Ünye Alyans Salonu’nda gerçekleşti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin Divan Başkanlığına CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz seçildi. 2017-2020 yılları faaliyet raporu ve gelir gider bütçe cetveli okunarak kabul edildi. Konuşmaların ardından kapalı zarf usulü seçime gidildi. 187 delegenin 140’ı oy kullanırken, 4 oy geçersiz sayıldı. Mevcut Başkan İsa Maral’ın tek listeyle girdiği seçimde, yeniden ilçe başkanı seçilerek güven tazeledi. -Demokrasi şöleniyle ilçe yönetim kurulu seçildi – İlçe Başkanı İsa Maral, seçimle birlikte güven tazelediklerini, kendilerine verilen destek için teşekkür ettiklerini söyledi. Partinin eksikleri tamamlayarak gelecek dönemde CHP iktidarına hazırlanacağını ifade eden İsa Maral, şunları söyledi: “CHP’nin olağan kurultay sürecinde önce Ünye’de delege seçimlerimizi yaptık. Delege seçimleri çok büyük olgunluk içerisinde geçti. Seçilen delegeler bugün burada demokrasi şöleni ile ilçe yönetim kurulunu seçtiler. Biz Ünye’de bu seçimde, birlik ve beraberlikle ileriye, Türkiye’nin çağdaşlaşması yönünde ki çalışmalarını bütün hızıyla devam ettireceğiz. Eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi tamamlamak için ilçe yönetimine aday olmuştum. Bu eksikleri gidererek önümüzde ki ilk seçimde olağan gördüğümüz CHP iktidarına hazırlık yapacağız. Bu amaçla Ünye’de birlik ve bütünlüğü sağladığımızı düşünüyorum. Partimizin bütün kırsal kesimdeki üyeleri ile şehir merkezinde ki üyeleri ile topyekun bu mücadeleye hazırız.” İsa Maral başkanlığında yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Köksal Atay, Naciye Aydın, Faik Ayhan, Kanan Çakıcıoğlu, Hatun Çayır, Feridun Ereren, Kadir Eyibilen, Sunay Kaynar, Orhan Ocakbaşı, Hurşit Okumuş, Mustafa Poyraz, Taynur Sencar, Hatice Taşdemir, Mustafa Tonkal, Sefa Usta, Ayfer Yeşilova Soytürk.” Kongreye CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun, CHP Ordu ilçe Başkanları, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz, Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ünye İlçe Teşkilatı olağan kongresinde mevcut Başkan İsa Maral tek listeyle girdiği seçimde güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçildi.

 

“Eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi tamamlamak için ilçe yönetimine aday olmuştum. Bu eksikleri gidererek önümüzde ki ilk seçimde olağan gördüğümüz CHP iktidarına hazırlık yapacağız.” diyen Maral, “Bu amaçla Ünye’de birlik ve bütünlüğü sağladığımızı düşünüyorum. Partimizin bütün kırsal kesimdeki üyeleri ile şehir merkezinde ki üyeleri ile topyekun bu mücadeleye hazırız.” dedi.

CHP Ünye İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurul toplantısı Ünye Alyans Salonu’nda gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin Divan Başkanlığına CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz seçildi. 2017-2020 yılları faaliyet raporu ve gelir gider bütçe cetveli okunarak kabul edildi.

Konuşmaların ardından kapalı zarf usulü seçime gidildi. 187 delegenin 140’ı oy kullanırken, 4 oy geçersiz sayıldı.

Mevcut Başkan İsa Maral’ın tek listeyle girdiği seçimde, yeniden ilçe başkanı seçilerek güven tazeledi.

-Demokrasi şöleniyle ilçe yönetim kurulu seçildi –

İlçe Başkanı İsa Maral, seçimle birlikte güven tazelediklerini, kendilerine verilen destek için teşekkür ettiklerini söyledi.

Partinin eksikleri tamamlayarak gelecek dönemde CHP iktidarına hazırlanacağını ifade eden İsa Maral, şunları söyledi:

“CHP’nin olağan kurultay sürecinde önce Ünye’de delege seçimlerimizi yaptık. Delege seçimleri çok büyük olgunluk içerisinde geçti. Seçilen delegeler bugün burada demokrasi şöleni ile ilçe yönetim kurulunu seçtiler. Biz Ünye’de bu seçimde, birlik ve beraberlikle ileriye, Türkiye’nin çağdaşlaşması yönünde ki çalışmalarını bütün hızıyla devam ettireceğiz. Eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi tamamlamak için ilçe yönetimine aday olmuştum. Bu eksikleri gidererek önümüzde ki ilk seçimde olağan gördüğümüz CHP iktidarına hazırlık yapacağız. Bu amaçla Ünye’de birlik ve bütünlüğü sağladığımızı düşünüyorum. Partimizin bütün kırsal kesimdeki üyeleri ile şehir merkezinde ki üyeleri ile topyekun bu mücadeleye hazırız.”

İsa Maral başkanlığında yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

“Köksal Atay, Naciye Aydın, Faik Ayhan, Kanan Çakıcıoğlu, Hatun Çayır, Feridun Ereren, Kadir Eyibilen, Sunay Kaynar, Orhan Ocakbaşı, Hurşit Okumuş, Mustafa Poyraz, Taynur Sencar, Hatice Taşdemir, Mustafa Tonkal, Sefa Usta, Ayfer Yeşilova Soytürk.”

Kongreye CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun, CHP Ordu ilçe Başkanları, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz, Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.