İsimleri Değiştirilsin

BÖLGE GÜNDEMİ (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 22.10.2019 - 11:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2058+ kez okundu.
 

İsimleri Değiştirilsin

Aslen Ordulu olan AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma’dan çok tartışılacak öneri geldi. Milletvekili Uçma, adlarında ‘kaba’ kelimesi geçen Kabadüz ve Kabataş ilçelerinin isimlerinin değişilmesini istedi.
Vekil Uçma’dan çok tartışılacak sözler. Aslen Ordulu olan AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, İstanbul’da düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri’nde Altaş TV’ye yaptığı açıklamada, Ordu’da çok tartışılacak öneride bulundu.   AK Parti İstanbul milletvekili Ordulu İsmet Uçma Ordu’da ismi ‘kaba’ ile başlayan Kabataş ve Kabadüz ilçelerinin isimlerinin değiştirilmesi gerektiğini söyledi İlçelerin İsimlerindeki ‘kaba’ kelimelerinin kaba bir ifade oluşturduğunu vurgulayan Uçma, valilik ve belediyenin bu çalışmayı yapması gerektiğini ifade etti.   Şuana kadar hiç gündeme gelmeyen bu konu sosyal medyada gündem olurken, ilginç yorumlarda gelmeye başladı. Milletvekili İsmet Uçma’nın bu önerisine valilik ve belediyenin ne cevap vereceği merak ediliyor.
Aslen Ordulu olan AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma’dan çok tartışılacak öneri geldi. Milletvekili Uçma, adlarında ‘kaba’ kelimesi geçen Kabadüz ve Kabataş ilçelerinin isimlerinin değişilmesini istedi.

Vekil Uçma’dan çok tartışılacak sözler. Aslen Ordulu olan AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, İstanbul’da düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri’nde Altaş TV’ye yaptığı açıklamada, Ordu’da çok tartışılacak öneride bulundu.

 

AK Parti İstanbul milletvekili Ordulu İsmet Uçma Ordu’da ismi ‘kaba’ ile başlayan Kabataş ve Kabadüz ilçelerinin isimlerinin değiştirilmesi gerektiğini söyledi İlçelerin İsimlerindeki ‘kaba’ kelimelerinin kaba bir ifade oluşturduğunu vurgulayan Uçma, valilik ve belediyenin bu çalışmayı yapması gerektiğini ifade etti.

 

Şuana kadar hiç gündeme gelmeyen bu konu sosyal medyada gündem olurken, ilginç yorumlarda gelmeye başladı. Milletvekili İsmet Uçma’nın bu önerisine valilik ve belediyenin ne cevap vereceği merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.