İskeleye Bakın !!!

BÖLGE GÜNDEMİ 19.07.2018 - 14:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2673+ kez okundu.
 

İskeleye Bakın !!!

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne Ünye İskelesi’nde TAK için teşekkür ederken, bakım için yetkililere çağrı yaptı.
Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne Ünye İskelesi’nde yaptığı TAK çalışmasından dolayı teşekkür ederken, iskelede bakım ve onarım çalışmaları yapılması konusunda yetkililere çağrı yaptı.  Sobi, “İskelede özellikle korkulukları değişmeli, Kent Mobilyaları yenilenmeli, (Oturma grupları, çöp kovaları, sigaralık ve.b.), zemin düzenlenmeli, İskelemiz beyaz renge boyanmalı, aydınlatma direkleri aynen kalmalı, sadece lambaları yenilenmeli” dedi. Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede turizm adına yapılan çalışmaları dernek olarak yakından takip ettiklerini ifade etti. Ünye İskelesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan TAK çalışmasını başarılı bulduklarını belirten Sobi, ancak iskelenin bakıma ihtiyacı olduğunu de ifade ederek, şunları söyledi: “Öncelikle Ünye’mizin özel bir şehir olduğunun farkına varılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü özel şehirler yaşadıklarıyla ve yaşattıklarıyla öne çıkarlar. Burada öne çıkanda Ünye’mizin gerçekten turizm şehri kimliği ve tabi ki Büyükşehrimiz hizmet yapmakta güçlüdür ve yapmıştır ama yaptığı noktalarda ki dokunuşlarını turizm şehrine uygun olarak yapması gerektiğini düşünüyorum.  Bu noktada Ünye İskelesi sadece Ünye’mizin değil, Ordumuzun da turizminde öne çıkan noktasıdır ve yüzüdür. Bu noktada sadece yapılan bir TAK çalışmasıyla iskelenin öne çıkarılması mümkün değildir. Çünkü iskelemizin korkuluklarının araları çocuklarımızın düşeceği biçimde kırılmıştır, onların değişmesi gerekiyor. Zemin düzenlemesi yapılmalıdır, bankların ve sigaralıkların değiştirilmesi gerekiyor. Tüm bunlar içinde turizm yönünün öne çıkarılması gerekir. Bununla ilgili biz dernek olarak her zaman fikirlerimizle, projelerimizle Büyükşehrimizin yanındayız. Ünye’de turizmde ki sinir uçlarına dokunulması gerektiğinde Ünyelinin ve ilgili kişilerin de dinlenilmesi gerektiği ve beraber dokunulması gerektiğini düşünüyorum. Eğer iskelemiz Ünye’mizin turizminde fark edilir bir yer olacaksa, biz birlikte dokunalım istiyoruz. Burada iki tane tabela var; birincisi ‘iskelede denize girilmez’ yazılı tabelası, diğeri de ‘köprüde denize girilmez’ tabelası. Biz buranın iskele olduğunu düşünüyoruz ve orada tabelanın birinin kaldırılmasının istiyoruz. Sorun sadece tabela takmakla çözülmez, orada turizm zabıtasının da iskele ve meydan bölgesinde hayata geçirilmesini bekliyoruz.”  
Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne Ünye İskelesi’nde TAK için teşekkür ederken, bakım için yetkililere çağrı yaptı.

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne Ünye İskelesi’nde yaptığı TAK çalışmasından dolayı teşekkür ederken, iskelede bakım ve onarım çalışmaları yapılması konusunda yetkililere çağrı yaptı. 

Sobi, “İskelede özellikle korkulukları değişmeli, Kent Mobilyaları yenilenmeli, (Oturma grupları, çöp kovaları, sigaralık ve.b.), zemin düzenlenmeli, İskelemiz beyaz renge boyanmalı, aydınlatma direkleri aynen kalmalı, sadece lambaları yenilenmeli” dedi.

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede turizm adına yapılan çalışmaları dernek olarak yakından takip ettiklerini ifade etti.

Ünye İskelesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan TAK çalışmasını başarılı bulduklarını belirten Sobi, ancak iskelenin bakıma ihtiyacı olduğunu de ifade ederek, şunları söyledi:

“Öncelikle Ünye’mizin özel bir şehir olduğunun farkına varılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü özel şehirler yaşadıklarıyla ve yaşattıklarıyla öne çıkarlar. Burada öne çıkanda Ünye’mizin gerçekten turizm şehri kimliği ve tabi ki Büyükşehrimiz hizmet yapmakta güçlüdür ve yapmıştır ama yaptığı noktalarda ki dokunuşlarını turizm şehrine uygun olarak yapması gerektiğini düşünüyorum.  Bu noktada Ünye İskelesi sadece Ünye’mizin değil, Ordumuzun da turizminde öne çıkan noktasıdır ve yüzüdür. Bu noktada sadece yapılan bir TAK çalışmasıyla iskelenin öne çıkarılması mümkün değildir. Çünkü iskelemizin korkuluklarının araları çocuklarımızın düşeceği biçimde kırılmıştır, onların değişmesi gerekiyor. Zemin düzenlemesi yapılmalıdır, bankların ve sigaralıkların değiştirilmesi gerekiyor. Tüm bunlar içinde turizm yönünün öne çıkarılması gerekir.

Bununla ilgili biz dernek olarak her zaman fikirlerimizle, projelerimizle Büyükşehrimizin yanındayız. Ünye’de turizmde ki sinir uçlarına dokunulması gerektiğinde Ünyelinin ve ilgili kişilerin de dinlenilmesi gerektiği ve beraber dokunulması gerektiğini düşünüyorum. Eğer iskelemiz Ünye’mizin turizminde fark edilir bir yer olacaksa, biz birlikte dokunalım istiyoruz. Burada iki tane tabela var; birincisi ‘iskelede denize girilmez’ yazılı tabelası, diğeri de ‘köprüde denize girilmez’ tabelası. Biz buranın iskele olduğunu düşünüyoruz ve orada tabelanın birinin kaldırılmasının istiyoruz. Sorun sadece tabela takmakla çözülmez, orada turizm zabıtasının da iskele ve meydan bölgesinde hayata geçirilmesini bekliyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.