İstanbul'da Ordu Rüzgarı

BÖLGE GÜNDEMİ 19.10.2019 - 00:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1679+ kez okundu.
 

İstanbul'da Ordu Rüzgarı

Ordu Valiliği himayesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) iş birliğiyle 17-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri’nin dokuzuncusu Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı’nda başladı.
“Ordu Burda İstanbul’da” sloganıyla düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri’ne Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekilleri; Şenel Yediyıldız, Ergün Taşcı, Metin Gündoğdu, Ordu Üniversitesi Rektörü Ali Akdoğan, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. “Biz büyük bir aileyiz” Ordu’nun 19 ilçesi ile bir bütün olduğunun altını çizen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bugün İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz ile Ordu’da yaşayan hemşerilerimizi kavuşturmak için bir araya geldik. İnanıyorum ki 4 gün boyunca İstanbul’da yaşayan hemşerilerimize az da olsa Ordu’yu tekrar tattırmak istiyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız ve yapacağımız her proje ile ilimizi ve ilçelerimizi daha modern hale getiriyoruz. İnanıyorum ki hepimiz bir bütünüz ve kocaman bir aileyiz. 1994 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlığı döneminde hizmet etme fırsatım olan İstanbul’da bugün Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak aranıza geldim. Hep birlikte Ordu’muzu marka bir şehir yapacağız. 9’uncusu düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri Etkinliği’ne emek veren ORDEF üyelerini tebrik ediyor, tüm gurbetçilerimizi davet ediyorum” şeklinde konuştu. “Kültürümüzü istanbul’da tanıtıyoruz” Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) çatısı altında yürütülen bu organizasyonun her geçen yıl daha da büyüdüğünün altını çizen ORDEF Başkanı Sabri Çelebi, “Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri Etkinliği’ne 4 kez başkanlık yapmış biri olarak her geçen gün daha da büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. 650 bin Ordulunun yaşadığı İstanbul’da, biz kocaman bir aileyiz. Kendi öz değerlerimizin olduğu ve herkesin kendinden bir şeyleri bulduğu bu tür kültür etkinlikleri çok önemli. Bizde her yıl bir önceki yıla oranla daha da geliştirerek bunu yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda bizlere destek veren ve Ordu Valimiz Seddar Yavuz’a, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ilçe belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ordu Valiliği himayesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) iş birliğiyle 17-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri’nin dokuzuncusu Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı’nda başladı.

“Ordu Burda İstanbul’da” sloganıyla düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri’ne Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekilleri; Şenel Yediyıldız, Ergün Taşcı, Metin Gündoğdu, Ordu Üniversitesi Rektörü Ali Akdoğan, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Biz büyük bir aileyiz”

Ordu’nun 19 ilçesi ile bir bütün olduğunun altını çizen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bugün İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz ile Ordu’da yaşayan hemşerilerimizi kavuşturmak için bir araya geldik. İnanıyorum ki 4 gün boyunca İstanbul’da yaşayan hemşerilerimize az da olsa Ordu’yu tekrar tattırmak istiyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız ve yapacağımız her proje ile ilimizi ve ilçelerimizi daha modern hale getiriyoruz. İnanıyorum ki hepimiz bir bütünüz ve kocaman bir aileyiz. 1994 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlığı döneminde hizmet etme fırsatım olan İstanbul’da bugün Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak aranıza geldim. Hep birlikte Ordu’muzu marka bir şehir yapacağız. 9’uncusu düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri Etkinliği’ne emek veren ORDEF üyelerini tebrik ediyor, tüm gurbetçilerimizi davet ediyorum” şeklinde konuştu.

“Kültürümüzü istanbul’da tanıtıyoruz”

Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) çatısı altında yürütülen bu organizasyonun her geçen yıl daha da büyüdüğünün altını çizen ORDEF Başkanı Sabri Çelebi, “Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri Etkinliği’ne 4 kez başkanlık yapmış biri olarak her geçen gün daha da büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. 650 bin Ordulunun yaşadığı İstanbul’da, biz kocaman bir aileyiz. Kendi öz değerlerimizin olduğu ve herkesin kendinden bir şeyleri bulduğu bu tür kültür etkinlikleri çok önemli. Bizde her yıl bir önceki yıla oranla daha da geliştirerek bunu yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda bizlere destek veren ve Ordu Valimiz Seddar Yavuz’a, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ilçe belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.