İstifa Ettiler !

SİYASET 26.10.2018 - 15:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 968+ kez okundu.
 

İstifa Ettiler !

AK Parti Ordu İl Yönetimi’nin toplu istifasına ilişkin Ünye’den yönetimde olan Mehmet Arslan ve Kenan Argan’dan nasıl bir açıklama geldi?
AK Parti Ordu İl Yönetiminde yer alan ve toplu istifada bulananlardan Mehmet Arslan, gazetemize özel yaptığı açıklamada, partisinin ve davasının her zaman yanında olduğunu vurguladı. -“Partimizin de davamızın da yanındayız” - İstifasına ilişkin Mehmet Arslan, şunları söyledi: “İl başkanımız Uğur Çelenk, belediye başkanlığına aday adayı olmasından dolayı istifa ettiği için; göreve gelecek arkadaşımızın elini rahatlatmak adına AK Parti il yönetimi olarak istifa ettik. Biz dava adamıyız. Bu bir süreçtir. Önemli olan en hayırlı şekilde neticelenmesi. Biz her zaman partimizin yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz. Sonuna kadar partimizin ve davamızın yanındayız.” -“Bizim için siyaset daha yeni başlamıştır” - AK Parti Ordu İl Yönetiminde Ünye’den yer alan ve toplu istifada bulunanlardan biri de Kenan Argan oldu.  Argan, görevde olduğu süreç içerisinde Ünye’nin kazanımları için mücadeleyi sürdürdüğünü, bundan sonra da sürdüreceğini ifade ederek, “Geçtiğimiz hafta İl Başkanımız Uğur Çelenk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adaylık müracaatı nedeniyle görevinden istifa etti.  Bizlerde yeni gelecek olan il başkanımızın çalışma arkadaşlarını daha rahat seçebilmesi amacıyla gördüğümüz lüzum üzerine İl Yönetim Kurulundan istifa ettik. Bu süreçte ilçemiz için elimizden geldiği kadarıyla mücadelemizi sürdürdük, aynı şekilde Ünye’mizin kazanımları noktasında elimizden gelen çabayı her daim sarf edeceğimin özellikle bilinmesini istiyorum.”dedi. “Bu açıdan bizim için siyaset daha yeni başlamıştır.” mesajı veren Kenan Argan, açıklamasını şöyle sürdürdü:   “Her zaman milletimizin ve partimizin emrinde olmaya devam edeceğim. Hak davamız, AK davamız ülkemizde yaşanan sıkıntıları giderecek, milletimizin gönlündeki yerini kat kat artıracaktır. Buna olan inancım tamdır. Bizler Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki partimizin ve onun şahsının her daim emrindeyiz, ne davamızdan ne de Ünye sevdamızdan vazgeçeriz, onun için kutlu yürüyüşe, durmak yok yola devam.”
AK Parti Ordu İl Yönetimi’nin toplu istifasına ilişkin Ünye’den yönetimde olan Mehmet Arslan ve Kenan Argan’dan nasıl bir açıklama geldi?

AK Parti Ordu İl Yönetiminde yer alan ve toplu istifada bulananlardan Mehmet Arslan, gazetemize özel yaptığı açıklamada, partisinin ve davasının her zaman yanında olduğunu vurguladı.

-“Partimizin de davamızın da yanındayız” -

İstifasına ilişkin Mehmet Arslan, şunları söyledi:

“İl başkanımız Uğur Çelenk, belediye başkanlığına aday adayı olmasından dolayı istifa ettiği için; göreve gelecek arkadaşımızın elini rahatlatmak adına AK Parti il yönetimi olarak istifa ettik. Biz dava adamıyız. Bu bir süreçtir. Önemli olan en hayırlı şekilde neticelenmesi. Biz her zaman partimizin yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz. Sonuna kadar partimizin ve davamızın yanındayız.”

-“Bizim için siyaset daha yeni başlamıştır” -

AK Parti Ordu İl Yönetiminde Ünye’den yer alan ve toplu istifada bulunanlardan biri de Kenan Argan oldu. 

Argan, görevde olduğu süreç içerisinde Ünye’nin kazanımları için mücadeleyi sürdürdüğünü, bundan sonra da sürdüreceğini ifade ederek, “Geçtiğimiz hafta İl Başkanımız Uğur Çelenk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adaylık müracaatı nedeniyle görevinden istifa etti.  Bizlerde yeni gelecek olan il başkanımızın çalışma arkadaşlarını daha rahat seçebilmesi amacıyla gördüğümüz lüzum üzerine İl Yönetim Kurulundan istifa ettik. Bu süreçte ilçemiz için elimizden geldiği kadarıyla mücadelemizi sürdürdük, aynı şekilde Ünye’mizin kazanımları noktasında elimizden gelen çabayı her daim sarf edeceğimin özellikle bilinmesini istiyorum.”dedi.

“Bu açıdan bizim için siyaset daha yeni başlamıştır.” mesajı veren Kenan Argan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

 

“Her zaman milletimizin ve partimizin emrinde olmaya devam edeceğim. Hak davamız, AK davamız ülkemizde yaşanan sıkıntıları giderecek, milletimizin gönlündeki yerini kat kat artıracaktır. Buna olan inancım tamdır. Bizler Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki partimizin ve onun şahsının her daim emrindeyiz, ne davamızdan ne de Ünye sevdamızdan vazgeçeriz, onun için kutlu yürüyüşe, durmak yok yola devam.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.