İstifasını Mitingle Yaptı

SİYASET 22.01.2019 - 14:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1654+ kez okundu.
 

İstifasını Mitingle Yaptı

16 yıldır Adalet ve Kalkınma Partisinden Çaybaşı Belediye Başkanı olan İsmet Yanık, dün Ordu merkezde yapılan aday tanıtım toplantısında aday gösterilmemesinin ardından, dün akşam yaptığı istişare toplantısından sonra bugün Çaybaşı’nda binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği mitingde, mensubu olduğu Ak Parti’den istifa etti.
  16 yıldır Adalet ve Kalkınma Partisinden Çaybaşı Belediye Başkanı olan İsmet Yanık,  dün Ordu merkezde yapılan aday tanıtım toplantısında aday  gösterilmemesinin ardından, dün akşam yaptığı istişare toplantısından sonra bugün Çaybaşı’nda binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği mitingde, mensubu olduğu Ak Parti’den istifa etti.   Mitingde konuşan Yanık; “17 yıldır bizler bu millete hizmet ettik. Biz sizleri gönülden seviyoruz. 17 yıldır bu davaya hizmet eden bir kardeşiniz olarak, ben bu davaya birilerinin masa başındaki oyunlarıyla değil ya da havadan gelmedim. Halkımızla iç içe, sevgiyle gönülden hizmet ederek bu günlere geldik. Davamızın adamı olduk. Bugün bizleri aday göstermeyenler bizlere değil bu millete haksızlık yapmıştır. Bizler hiçbir mahalle ayrımı yapmadan 17 yıldır halkımıza hizmet vermeye çalıştık. İlküvez’i ve Çaybaşı’nı hep bütün olarak gördük,  göreceğiz. Sayın cumhurbaşkanımıza yanlış yaptıranlara kusura bakmayın hesap sormak zorundayız. Bugün itibariyle partimden ayrılmak zorunda kaldım. Sizler bitti demeden bu hizmet aşkımız hiç bitmeyecek. İleriki günlerde sizlerin desteğiyle yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah.” dedi.
16 yıldır Adalet ve Kalkınma Partisinden Çaybaşı Belediye Başkanı olan İsmet Yanık, dün Ordu merkezde yapılan aday tanıtım toplantısında aday gösterilmemesinin ardından, dün akşam yaptığı istişare toplantısından sonra bugün Çaybaşı’nda binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği mitingde, mensubu olduğu Ak Parti’den istifa etti.
 

16 yıldır Adalet ve Kalkınma Partisinden Çaybaşı Belediye Başkanı olan İsmet Yanık,  dün Ordu merkezde yapılan aday tanıtım toplantısında aday  gösterilmemesinin ardından, dün akşam yaptığı istişare toplantısından sonra bugün Çaybaşı’nda binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği mitingde, mensubu olduğu Ak Parti’den istifa etti.

 

Mitingde konuşan Yanık;

“17 yıldır bizler bu millete hizmet ettik. Biz sizleri gönülden seviyoruz. 17 yıldır bu davaya hizmet eden bir kardeşiniz olarak, ben bu davaya birilerinin masa başındaki oyunlarıyla değil ya da havadan gelmedim. Halkımızla iç içe, sevgiyle gönülden hizmet ederek bu günlere geldik. Davamızın adamı olduk. Bugün bizleri aday göstermeyenler bizlere değil bu millete haksızlık yapmıştır. Bizler hiçbir mahalle ayrımı yapmadan 17 yıldır halkımıza hizmet vermeye çalıştık. İlküvez’i ve Çaybaşı’nı hep bütün olarak gördük,  göreceğiz. Sayın cumhurbaşkanımıza yanlış yaptıranlara kusura bakmayın hesap sormak zorundayız.

Bugün itibariyle partimden ayrılmak zorunda kaldım. Sizler bitti demeden bu hizmet aşkımız hiç bitmeyecek. İleriki günlerde sizlerin desteğiyle yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.