“İtfaiyecilik Haftası” kutlanıyor

KÜLTÜR 29.09.2018 - 21:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5166+ kez okundu.
 

“İtfaiyecilik Haftası” kutlanıyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 25 Eylül – 01 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiyecilik Haftası” münasebetiyle İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret etti.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 25 Eylül – 01 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiyecilik Haftası” münasebetiyle İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Tekintaş, ziyarette itfaiyecilerin haftasını kutladı.   İtfaiye mensuplarını selamlayarak haftalarını tebrik eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, daha sonra birimleri gezerek, itfaiye araç ve gereçlerinde incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından bir açıklama yapan Başkan Engin Tekintaş, “İtfaiye teşkilatımızın çok kıymetli mensupları olan sizlerin İtfaiye Haftanızı tebrik ederim. Her an göreve hazır olduğunuzu görmekten son derece mutlu oldum.” dedi.  -“Her türlü olumsuzluğa karşı göreve hazırız”-  İtfaiye teşkilatının her geçen yıl daha da güçlenerek yoluna devam ettiğini belirten Başkan Tekintaş, “İlimizde herhangi bir afet durumunda can ve mal kaybı olmaması için her türlü olumsuzluğa karşı gerekli müdahaleler göreve hazır durumundadır. Her yıl gelişen ve değişen itfaiye teşkilatımız bundan sonra da ilk günkü heyecanla ve güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Büyükşehir Belediyesi itfaiye teşkilatı olarak yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla sorumluluğumuzun bilincinde olup hazırlıklarımızı en üst seviyede tutacağız. Gerektiğinde Türkiye’nin her yerinde müdahaleye ve yardıma hazır bir teşkilat olduğumuzu htireceğiz.” dedi.  -“İtfaiye teşkilatına destek olmaya devam edeceğiz”-    Başkan Engin Tekintaş itfaiye teşkilatının çok önemli olduğunu ve her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Yeni başladığımız görev dolayısıyla şunu bilmenizi istiyorum. Başkanınız olarak ben ve ilgili bütün birimler sizlerin çalışmalarına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Çok çalışmak bizim için en önemli hususlardan bir tanesi. Sizler de çalışmalarınızla her an göreve hazır olduğunuzu göstereceksiniz. Ben itfaiye teşkilatımızın her an göreve hazır olduğunu görüyorum. Daha önceki gün sel ve afet uyarısı dolayısıyla yapılan bildirimlerde itfaiye teşkilatımızın hazır olduğunu görmekten son derece mutlu oldum. Başta Altınordu, Fatsa ve Ünye olmak üzere ilçelerimizde hazır bulunan itfaiye birimlerimiz dolayısıyla Afet Koordinasyon Merkezi içerisinde önemli bir yer teşkil ediyoruz. Herhangi bir olumsuz durum karşısında tüm ekip ve ekipmanlarımız ile göreve hazırız.” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 25 Eylül – 01 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiyecilik Haftası” münasebetiyle İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret etti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 25 Eylül – 01 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiyecilik Haftası” münasebetiyle İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Tekintaş, ziyarette itfaiyecilerin haftasını kutladı.

 

İtfaiye mensuplarını selamlayarak haftalarını tebrik eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, daha sonra birimleri gezerek, itfaiye araç ve gereçlerinde incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından bir açıklama yapan Başkan Engin Tekintaş, “İtfaiye teşkilatımızın çok kıymetli mensupları olan sizlerin İtfaiye Haftanızı tebrik ederim. Her an göreve hazır olduğunuzu görmekten son derece mutlu oldum.” dedi.

 -“Her türlü olumsuzluğa karşı göreve hazırız”-

 İtfaiye teşkilatının her geçen yıl daha da güçlenerek yoluna devam ettiğini belirten Başkan Tekintaş, “İlimizde herhangi bir afet durumunda can ve mal kaybı olmaması için her türlü olumsuzluğa karşı gerekli müdahaleler göreve hazır durumundadır. Her yıl gelişen ve değişen itfaiye teşkilatımız bundan sonra da ilk günkü heyecanla ve güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Büyükşehir Belediyesi itfaiye teşkilatı olarak yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla sorumluluğumuzun bilincinde olup hazırlıklarımızı en üst seviyede tutacağız. Gerektiğinde Türkiye’nin her yerinde müdahaleye ve yardıma hazır bir teşkilat olduğumuzu htireceğiz.” dedi.

 -“İtfaiye teşkilatına destek olmaya devam edeceğiz”-

 

 Başkan Engin Tekintaş itfaiye teşkilatının çok önemli olduğunu ve her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Yeni başladığımız görev dolayısıyla şunu bilmenizi istiyorum. Başkanınız olarak ben ve ilgili bütün birimler sizlerin çalışmalarına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Çok çalışmak bizim için en önemli hususlardan bir tanesi. Sizler de çalışmalarınızla her an göreve hazır olduğunuzu göstereceksiniz. Ben itfaiye teşkilatımızın her an göreve hazır olduğunu görüyorum. Daha önceki gün sel ve afet uyarısı dolayısıyla yapılan bildirimlerde itfaiye teşkilatımızın hazır olduğunu görmekten son derece mutlu oldum. Başta Altınordu, Fatsa ve Ünye olmak üzere ilçelerimizde hazır bulunan itfaiye birimlerimiz dolayısıyla Afet Koordinasyon Merkezi içerisinde önemli bir yer teşkil ediyoruz. Herhangi bir olumsuz durum karşısında tüm ekip ve ekipmanlarımız ile göreve hazırız.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.