“İyi bir yarıyıl tatili diliyorum”

EĞİTİM 20.01.2019 - 00:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2373+ kez okundu.
 

“İyi bir yarıyıl tatili diliyorum”

Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla, Ünye’de öğrenim gören tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi bir yarıyıl tatili dilediğini belirtti.
Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla yaptığı açıklamada, Ünye’de öğrenim gören tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi bir yarıyıl tatili dilediğini belirtti.   Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, yaptığı açıklamada, öğrencilerin ve öğretmenlerin iyi bir yarıyıl tatili geçirmeleri temennisinde bulundu. Ünye genelinde 24 bin 835 öğrencinin karne heyecanı yaşadığını ifade eden Başkan Vekili Sezgül, aynı zamanda bu yıl 4 bin 140 öğrencinin de ilk kez karne aldığını söyledi. -Eğitim öncelikle ailede başlar- Eğitim ve öğretimin ailede başladığını ve bireylerin topluma faydalı ve geleceği parlak bir kişi olarak yetişmesinde ebeveyn faktörünün çok önemli olduğunun altını çizen Sezgül, “Çocuklarımıza öncelikle toplumsal yaşayış kurallarını, sosyal birey anlayışı ve ahlak gibi kuralları doğru şekilde aşılamamız lazım.” dedi. -“Eğitim sisteminde aile ve öğretmenin koordinasyonu önemlidir”- Dünyanın bir çok gelişmiş ülkesinde eğitim sisteminin öncelikle bu kurallar üzerine kurulduğunu ve öğrenimin bunların ardından geldiğini ifade eden Sezgül, “Analitik düşünen, empati yapabilen, araştıran aynı zamanda toplumsal farkındalık sahibi bir neslin yetişmesi adına aileden başlayan ve öğretmenlere kadar uzanan bir eğitim sisteminin koordineli bir şekilde yürütülmesi gerekir. Bu vesile ile başta öğrencilerimiz olmak üzere, çocuklarımızın eğitim hayatında ter döken değerli öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla, Ünye’de öğrenim gören tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi bir yarıyıl tatili dilediğini belirtti.

Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla yaptığı açıklamada, Ünye’de öğrenim gören tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi bir yarıyıl tatili dilediğini belirtti.

 

Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, yaptığı açıklamada, öğrencilerin ve öğretmenlerin iyi bir yarıyıl tatili geçirmeleri temennisinde bulundu.

Ünye genelinde 24 bin 835 öğrencinin karne heyecanı yaşadığını ifade eden Başkan Vekili Sezgül, aynı zamanda bu yıl 4 bin 140 öğrencinin de ilk kez karne aldığını söyledi.

-Eğitim öncelikle ailede başlar-

Eğitim ve öğretimin ailede başladığını ve bireylerin topluma faydalı ve geleceği parlak bir kişi olarak yetişmesinde ebeveyn faktörünün çok önemli olduğunun altını çizen Sezgül, “Çocuklarımıza öncelikle toplumsal yaşayış kurallarını, sosyal birey anlayışı ve ahlak gibi kuralları doğru şekilde aşılamamız lazım.” dedi.

-“Eğitim sisteminde aile ve öğretmenin koordinasyonu önemlidir”-

Dünyanın bir çok gelişmiş ülkesinde eğitim sisteminin öncelikle bu kurallar üzerine kurulduğunu ve öğrenimin bunların ardından geldiğini ifade eden Sezgül, “Analitik düşünen, empati yapabilen, araştıran aynı zamanda toplumsal farkındalık sahibi bir neslin yetişmesi adına aileden başlayan ve öğretmenlere kadar uzanan bir eğitim sisteminin koordineli bir şekilde yürütülmesi gerekir. Bu vesile ile başta öğrencilerimiz olmak üzere, çocuklarımızın eğitim hayatında ter döken değerli öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.