İYİ Parti devam edecek

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.02.2019 - 10:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2157+ kez okundu.
 

İYİ Parti devam edecek

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmemesinin ardından istifa edeceği ileri sürülen İYİ Parti Ordu il yönetiminin görevine devam edeceği bildirildi.
İYİ Parti Ordu İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin olduğunu açıklamıştı. Yapılan bu açıklamadan 6 saat sonra İYİ Parti Genel Merkezi, İdris Naim Şahin’in adaylığını geri çekmişti. Genel merkezin bu davranışını olumsuz yönde değerlendiren kamuoyunda,  İYİ Parti Ordu il yönetiminin istifa edeceği ileri sürülmüştü. İşte bu iddialara Başkan Çiğdem Çelenk Karakaya, sosyal medyadan yayınladığı fotoğrafla cevap verdi. Karakaya, yönetim ve ilçe başkanlarıyla görevlerine devam edeceğini bildirdi. Konu ile ilgili Ordu Olay Gazetesi’ne açıklamalarda da bulunan Karakaya, “Biz 31 Mart seçimlerine kadar görevimizin başındayız. Çünkü bazı ilçelerde aday gösterdik. Bizim şu anda görevden çekilmemiz, adaylarımızı zor duruma düşürebilir. Adaylarımızın sorun yaşamaması için görevimizin başındayız. Bundan sonraki süreçte adaylarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Yerel seçimlerden sonra oturup, bir durum değerlendirmesi yaparız” dedi.
Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmemesinin ardından istifa edeceği ileri sürülen İYİ Parti Ordu il yönetiminin görevine devam edeceği bildirildi.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin olduğunu açıklamıştı. Yapılan bu açıklamadan 6 saat sonra İYİ Parti Genel Merkezi, İdris Naim Şahin’in adaylığını geri çekmişti. Genel merkezin bu davranışını olumsuz yönde değerlendiren kamuoyunda,  İYİ Parti Ordu il yönetiminin istifa edeceği ileri sürülmüştü. İşte bu iddialara Başkan Çiğdem Çelenk Karakaya, sosyal medyadan yayınladığı fotoğrafla cevap verdi. Karakaya, yönetim ve ilçe başkanlarıyla görevlerine devam edeceğini bildirdi.

Konu ile ilgili Ordu Olay Gazetesi’ne açıklamalarda da bulunan Karakaya, “Biz 31 Mart seçimlerine kadar görevimizin başındayız. Çünkü bazı ilçelerde aday gösterdik. Bizim şu anda görevden çekilmemiz, adaylarımızı zor duruma düşürebilir. Adaylarımızın sorun yaşamaması için görevimizin başındayız. Bundan sonraki süreçte adaylarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Yerel seçimlerden sonra oturup, bir durum değerlendirmesi yaparız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.