İYİ Parti fındığa en iyi fiyatı verecek

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.06.2018 - 09:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1817+ kez okundu.
 

İYİ Parti fındığa en iyi fiyatı verecek

24 Haziran' da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi dolayısıyla 9 Haziran Cumartesi günü ilimize gelerek Cumhuriyet meydanında Ordululara hitap eden İYİ Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener Ordu'dan mutlu ve memnun ayrıldı.
Cumhuriyet Meydanı'nda 10 binleri aşan kalabalığa seslenen Meral Akşener' in 2018 ürünü fındığa 15 lira taban fiyat açıklaması ve Fiskobirlik’in yeniden yapılandırılarak fındık alımı yapmak üzere Devlet adına görevlendirileceğini söylemesi üreticilerce sevinçle karşılandı. Artık bu iş tamam Miting sonrası açıklama yapan İYİ Parti Ordu Milletvekili 1. Sıra adayı Dr. Yener Yıldırım, "Artık bu iş tamam. Karadenizlinin, Ordulunun, Giresunlu, Samsunlunun, kısacası 8 milyon fındık bölgesi nüfusunun 16 yıllık kötü talihi değişiyor.  Fındıkçının ürünü hak ettiği fiyata kavuştu" diyerek şunları söyledi: "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Meral Akşener' in fındığımıza ve üreticisine sahip çıktı. Bu sahiplenme bizleri sevindirdi.  Serbest piyasada fiyatlar ne olursa olsun iktidara geldiğimizde Devletimiz üreticiden 15 lira taban fiyat karşılığında fındık alacak. Bu alımı da üreticimizin yakinen tanıdığı ve bildiği, ortaklığı bulunan Fiskobirlik yapacak. Fiskobirlik yeniden yapılandırılarak Devletin Dünya fındığının fiyatını belirleyen milli kuruluşu haline getirilecek."    Gerçekler görülmeye başlandı Üreten bir Türkiye için yola çıktıklarını ifade eden Dr. Yener Yıldırım, " Halkımız gerçekleri görmeye başladı. Ordu' da meydanların dolması bunun işaretiydi. Ordulu hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Bizlerle beraber oldular, yalnız bırakmadılar. Çocuklarımızın geleceğini hep birlikte hazırlayalım. Bu gemi artık su alıyor. Batarsa birlikte yok olacağız. 24 Haziran gemimizi tamir etme ve yeniden yüzer hale getirme günüdür. 24 Haziran'da oylarımızı İYİ Parti'nin Güneş ambleminin böğrüne basalım Meral Akşener' i Cumhurbaşkanı, İYİ Parti'yi de iktidar yapalım. Sıkıntılardan, yoksulluktan hep birlikte kurtulalım"  
24 Haziran' da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi dolayısıyla 9 Haziran Cumartesi günü ilimize gelerek Cumhuriyet meydanında Ordululara hitap eden İYİ Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener Ordu'dan mutlu ve memnun ayrıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda 10 binleri aşan kalabalığa seslenen Meral Akşener' in 2018 ürünü fındığa 15 lira taban fiyat açıklaması ve Fiskobirlik’in yeniden yapılandırılarak fındık alımı yapmak üzere Devlet adına görevlendirileceğini söylemesi üreticilerce sevinçle karşılandı.

Artık bu iş tamam

Miting sonrası açıklama yapan İYİ Parti Ordu Milletvekili 1. Sıra adayı Dr. Yener Yıldırım, "Artık bu iş tamam. Karadenizlinin, Ordulunun, Giresunlu, Samsunlunun, kısacası 8 milyon fındık bölgesi nüfusunun 16 yıllık kötü talihi değişiyor.  Fındıkçının ürünü hak ettiği fiyata kavuştu" diyerek şunları söyledi:

"Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Meral Akşener' in fındığımıza ve üreticisine sahip çıktı. Bu sahiplenme bizleri sevindirdi.  Serbest piyasada fiyatlar ne olursa olsun iktidara geldiğimizde Devletimiz üreticiden 15 lira taban fiyat karşılığında fındık alacak. Bu alımı da üreticimizin yakinen tanıdığı ve bildiği, ortaklığı bulunan Fiskobirlik yapacak. Fiskobirlik yeniden yapılandırılarak Devletin Dünya fındığının fiyatını belirleyen milli kuruluşu haline getirilecek." 

 

Gerçekler görülmeye başlandı

Üreten bir Türkiye için yola çıktıklarını ifade eden Dr. Yener Yıldırım, " Halkımız gerçekleri görmeye başladı. Ordu' da meydanların dolması bunun işaretiydi. Ordulu hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Bizlerle beraber oldular, yalnız bırakmadılar. Çocuklarımızın geleceğini hep birlikte hazırlayalım. Bu gemi artık su alıyor. Batarsa birlikte yok olacağız. 24 Haziran gemimizi tamir etme ve yeniden yüzer hale getirme günüdür. 24 Haziran'da oylarımızı İYİ Parti'nin Güneş ambleminin böğrüne basalım Meral Akşener' i Cumhurbaşkanı, İYİ Parti'yi de iktidar yapalım. Sıkıntılardan, yoksulluktan hep birlikte kurtulalım"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.