İyi Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk'ten Teşkilat Ziyareti

SİYASET 19.12.2020 - 18:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 3246+ kez okundu.
 

İyi Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk'ten Teşkilat Ziyareti

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, İl Yönetimi ve İl Gençlik Kolları'yla beraber Gölköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
    Gölköy İlçe Teşkilatı ziyaretinde, Ordu İl Başkanı Ekrem Demir ; partilerinin istikrarlı ve dik duruşunu vurgulayarak, gündem değerlendirmesi yaptıklarını belirtti. İY Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Demir, ziyaretten sonra yaptığı açıklamada; " Gölköy ilçe teşiklatımızla gündeme dair istişarelerde bulunduk. Türk kadınının ve gençlerinin siyasette yer almasını canı gönülden dilerken, ziyaretimizde kadınlarımızı partimizde görmek mutluluk verici bir olaydı. İYİ parti olarak daha çok kadınımızın ve gencimizin siyasette söz sahibi olmasını istiyoruz. İktidar yürüyüşümüzde Gölköy ilçemizin ve teşkilatımızın önemini konuştuk. Azim ve kararlı duruşu için teşkilatımızı ve Gölköy halkımızı kutluyoruz. Gölköy İYİ olacak." dedi.  
İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, İl Yönetimi ve İl Gençlik Kolları'yla beraber Gölköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

 

 

Gölköy İlçe Teşkilatı ziyaretinde, Ordu İl Başkanı Ekrem Demir ; partilerinin istikrarlı ve dik duruşunu vurgulayarak, gündem değerlendirmesi yaptıklarını belirtti.

İY Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Demir, ziyaretten sonra yaptığı açıklamada; " Gölköy ilçe teşiklatımızla gündeme dair istişarelerde bulunduk. Türk kadınının ve gençlerinin siyasette yer almasını canı gönülden dilerken, ziyaretimizde kadınlarımızı partimizde görmek mutluluk verici bir olaydı. İYİ parti olarak daha çok kadınımızın ve gencimizin siyasette söz sahibi olmasını istiyoruz. İktidar yürüyüşümüzde Gölköy ilçemizin ve teşkilatımızın önemini konuştuk. Azim ve kararlı duruşu için teşkilatımızı ve Gölköy halkımızı kutluyoruz. Gölköy İYİ olacak." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.