“Kadınlar her alanda başarılarını ispatladı”

BÖLGE GÜNDEMİ 05.12.2018 - 21:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1165+ kez okundu.
 

“Kadınlar her alanda başarılarını ispatladı”

Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, kadınların her alanda başarılarını ispatladığını söyledi.
Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, “Bizler, güçlü toplumların güçlü kadınlar üzerinde yükseleceğine olan inancımızı gururla ifade ederken, geleceğini şekillendirdiğimiz kentimizde hanım kardeşlerimizin her alanda katılımcı ve belirleyici olmaları için ortak paydalar oluşturan yönetim biçimini sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz.”diyerek kadınların her alanda başarılarını ispatladığını söyledi.  Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, “5 Aralık Kadın Hakları Günü” dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, kadınların bir toplumun yükselmesinde ana faktörlerin başında geldiğini ifade etti. -“Kadınlar demokrasinin vazgeçilmezleri arasındadır” - Toplumun her alanında aktif rol üstlenen kadınların, aynı zamanda dekomrasinin vazgeçilmezleri arasında olduğunu vurgulayan Yaşar Sezgül, “5 Aralık 1934 tarihinde Türkiye’de kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkının verilmesi ile birlikte, aynı zamanda bu tarih tüm dünyada Kadın Hakları Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır. Demokrasi, her bireyin azami oranda katılımcı olmasını gerektiren bir sistemdir. Bu kapsamda toplumun her alanında aktif rol üstlenen kadınlarımızda aynı şekilde demokrasimizin vazgeçilmezleri arasındadır.” dedi. -“Hayatın her kademesinde aktif rol alıyorlar” - Ünye Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül, kadınların her alanda başarılarını ispat ettiğini vurgulayarak, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kadınlarımız, bireyler olarak bizlerin doğumundan ölümüne kadar her aşamamızda yanında olan ve geleceği şekillendirirken, birer örnek teşkil eden kıymetlilerimizdir. Günümüz Türkiye’sinde ise kadınlarımız hayatın her kademesinde aktif rol oynarken, siyasi yaşamda da belirleyici rol üstlenmeye devam etmektedirler. 1934 yılında seçme ve seçilme hakkı verilmesi ile birlikte Türk siyasi hayatında aktif rol oynayan kadınlarımız, aradan geçen 84 yılda her alanda kendilerini başarı ile ispat emişlerdir.” -“Ünye’nin şekillenmesinde kadınlar önemli görevler üstleniyor” - Ünye’nin şekillenmesinde belediyede görev alan kadınların önemli görevler üstlendiğini ifade eden Yaşar Sezgül, “Belediyemizin her kademesinde görevlerini başarı ile icra eden hanım kardeşlerimiz, kentin geleceğine yön veren çalışmalarımızda bizlere yol gösterici olmaya devam etmektedirler.”dedi. -Belediyeden kadınlara özel hizmet - Sezgül, ayrıca Ünye Belediyesi olarak kadınların sosyal hayata katılımlarını arttırmayı amaçlayan birçok uygulama gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, şunları söyledi:   “Hanımlar Lokali, spor faaliyetleri, kültürel etkinlikler başta olmak üzere her alanda hanım kardeşlerimize yönelik birçok hizmeti onlarla buluşturuyoruz. Bizler, güçlü toplumların güçlü kadınlar üzerinde yükseleceğine olan inancımızı gururla ifade ederken, geleceğini şekillendirdiğimiz kentimizde hanım kardeşlerimizin her alanda katılımcı ve belirleyici olmaları için ortak paydalar oluşturan yönetim biçimini sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz.”
Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, kadınların her alanda başarılarını ispatladığını söyledi.

Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, “Bizler, güçlü toplumların güçlü kadınlar üzerinde yükseleceğine olan inancımızı gururla ifade ederken, geleceğini şekillendirdiğimiz kentimizde hanım kardeşlerimizin her alanda katılımcı ve belirleyici olmaları için ortak paydalar oluşturan yönetim biçimini sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz.”diyerek kadınların her alanda başarılarını ispatladığını söyledi. 

Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, “5 Aralık Kadın Hakları Günü” dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, kadınların bir toplumun yükselmesinde ana faktörlerin başında geldiğini ifade etti.

-“Kadınlar demokrasinin vazgeçilmezleri arasındadır” -

Toplumun her alanında aktif rol üstlenen kadınların, aynı zamanda dekomrasinin vazgeçilmezleri arasında olduğunu vurgulayan Yaşar Sezgül, “5 Aralık 1934 tarihinde Türkiye’de kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkının verilmesi ile birlikte, aynı zamanda bu tarih tüm dünyada Kadın Hakları Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır. Demokrasi, her bireyin azami oranda katılımcı olmasını gerektiren bir sistemdir. Bu kapsamda toplumun her alanında aktif rol üstlenen kadınlarımızda aynı şekilde demokrasimizin vazgeçilmezleri arasındadır.” dedi.

-“Hayatın her kademesinde aktif rol alıyorlar” -

Ünye Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül, kadınların her alanda başarılarını ispat ettiğini vurgulayarak, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Kadınlarımız, bireyler olarak bizlerin doğumundan ölümüne kadar her aşamamızda yanında olan ve geleceği şekillendirirken, birer örnek teşkil eden kıymetlilerimizdir. Günümüz Türkiye’sinde ise kadınlarımız hayatın her kademesinde aktif rol oynarken, siyasi yaşamda da belirleyici rol üstlenmeye devam etmektedirler.

1934 yılında seçme ve seçilme hakkı verilmesi ile birlikte Türk siyasi hayatında aktif rol oynayan kadınlarımız, aradan geçen 84 yılda her alanda kendilerini başarı ile ispat emişlerdir.”

-“Ünye’nin şekillenmesinde kadınlar önemli görevler üstleniyor” -

Ünye’nin şekillenmesinde belediyede görev alan kadınların önemli görevler üstlendiğini ifade eden Yaşar Sezgül, “Belediyemizin her kademesinde görevlerini başarı ile icra eden hanım kardeşlerimiz, kentin geleceğine yön veren çalışmalarımızda bizlere yol gösterici olmaya devam etmektedirler.”dedi.

-Belediyeden kadınlara özel hizmet -

Sezgül, ayrıca Ünye Belediyesi olarak kadınların sosyal hayata katılımlarını arttırmayı amaçlayan birçok uygulama gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

 

“Hanımlar Lokali, spor faaliyetleri, kültürel etkinlikler başta olmak üzere her alanda hanım kardeşlerimize yönelik birçok hizmeti onlarla buluşturuyoruz. Bizler, güçlü toplumların güçlü kadınlar üzerinde yükseleceğine olan inancımızı gururla ifade ederken, geleceğini şekillendirdiğimiz kentimizde hanım kardeşlerimizin her alanda katılımcı ve belirleyici olmaları için ortak paydalar oluşturan yönetim biçimini sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.