Kadir Gecesi Ve Anneler Günü Heyecanı Evlere Taşınacak

BÖLGE GÜNDEMİ 07.05.2021 - 23:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1517+ kez okundu.
 

Kadir Gecesi Ve Anneler Günü Heyecanı Evlere Taşınacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kadir Gecesi ve Anneler Günü’nde yapacağı canlı yayınlarla bu özel iki günün heyecanını evlere taşıyacak.
Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında tüm yurtta uygulanan tam kapanma süreci 17 Mayıs’ta sona eriyor. Tam kapanma süreci ile birlikte evlerinde olan vatandaşlar 8 Mayıs Cumartesi idrak edilecek olan Kadir Gecesi ve 9 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü’nü evlerde geçirecek. Bu kapsamda etkinlikler hazırlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi ilk olarak 8 Mayıs Cumartesi günü Kadir Gecesi Özel Programı düzenleyecek. Büyükşehir Belediyesi, 9 Mayıs Pazar Günü ise Anneler Günü Özel Programı ile Orduluların evlerine konuk alacak. Kadir Gecesi Özel Programı Taşbaşı Modern Sanatlar Müzesinde, Anneler Günü Özel Programı ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda gerçekleştirilecek. Saat 21:00’de başlayacak olan iki program, Ordu Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kadir Gecesi ve Anneler Günü’nde yapacağı canlı yayınlarla bu özel iki günün heyecanını evlere taşıyacak.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında tüm yurtta uygulanan tam kapanma süreci 17 Mayıs’ta sona eriyor. Tam kapanma süreci ile birlikte evlerinde olan vatandaşlar 8 Mayıs Cumartesi idrak edilecek olan Kadir Gecesi ve 9 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü’nü evlerde geçirecek.

Bu kapsamda etkinlikler hazırlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi ilk olarak 8 Mayıs Cumartesi günü Kadir Gecesi Özel Programı düzenleyecek. Büyükşehir Belediyesi, 9 Mayıs Pazar Günü ise Anneler Günü Özel Programı ile Orduluların evlerine konuk alacak.

Kadir Gecesi Özel Programı Taşbaşı Modern Sanatlar Müzesinde, Anneler Günü Özel Programı ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda gerçekleştirilecek.

Saat 21:00’de başlayacak olan iki program, Ordu Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.