Kaftancıoğlu Duble Gaf Yaptı

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 09.08.2018 - 10:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1607+ kez okundu.
 

Kaftancıoğlu Duble Gaf Yaptı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Tweety sosyal medyada tepki çekti.
İl Başkanı Kaftancıoğlu  “ama yol yapıyorlar hem de duble Geçmiş olsun Ordu” mesajı paylaştı. Vicdanı  Yok  ,Tarihi Bilgisi de Yok Kaftancıoğlu nun paylaştığı tweet deki resimde yıkılan köprünün 1960 yılına ait olduğu, trafiğin çift yönlü akışının sağlandığı köprünün ise Ünye çevre yolu ile beraber yeni yapıldığına vurgu yapılarak , Kaftancıoğluna mesajının hemşerilerinin üzüntülerini ortak olmak amacıyla değil, böyle bir afetten prim yapmak adına paylaşıldığı ifadeleri yer aldı. Sosyal medya sallandı, Paylaşımı ,hemşehrileri samimiyetten yoksun ve böyle bir felaketten bile medet uman aciz bir mesaj olarak değerlendirirdiler.Şimdi kavga çıkaracak,insanların acısını artıracak hareketler yapmanın ne yeri nede zamanı , bu büyük bir afet  dediler…  
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Tweety sosyal medyada tepki çekti.

İl Başkanı Kaftancıoğlu  “ama yol yapıyorlar hem de duble Geçmiş olsun Ordu” mesajı paylaştı.

Vicdanı  Yok  ,Tarihi Bilgisi de Yok

Kaftancıoğlu nun paylaştığı tweet deki resimde yıkılan köprünün 1960 yılına ait olduğu, trafiğin çift yönlü akışının sağlandığı köprünün ise Ünye çevre yolu ile beraber yeni yapıldığına vurgu yapılarak , Kaftancıoğluna mesajının hemşerilerinin üzüntülerini ortak olmak amacıyla değil, böyle bir afetten prim yapmak adına paylaşıldığı ifadeleri yer aldı.

Sosyal medya sallandı,

Paylaşımı ,hemşehrileri samimiyetten yoksun ve böyle bir felaketten bile medet uman aciz bir mesaj olarak değerlendirirdiler.Şimdi kavga çıkaracak,insanların acısını artıracak hareketler yapmanın ne yeri nede zamanı , bu büyük bir afet  dediler…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.