Kale Marketlerden İddialara Yanıt

EKONOMİ 14.10.2018 - 22:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1204+ kez okundu.
 

Kale Marketlerden İddialara Yanıt

Ünye 3. Asliye Hukuk Mahkemesine Konkordato başvurusu yapan Kale Market, basında çıkan “Kayyum Atandı” haberlerini resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile yalanladı.
2008 yılında kurulan ve 10 yılda 11 şube açarak Ünye’nin değeri haline gelen Kale Marketlere mahkeme kararıyla konkordato ilan edilerek mali müşavir atandı. Yaşanan gelişmeler üzerine basında çıkan “Kayyum Atandı” haberlerine Kale Market yönetimi resmi internet sitesinde yaptığı açıklama ile yalanlayarak Konkordato ilan edildiğini belirtti. Yapılan açıklamada “şirketimize kayyum atandı şeklinde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kale Marketler olarak 3. Asliye Hukuk Mahkemesine Konkordato dilekçesi sunduk. Mahkeme dilekçeyi kabul ederek konkordato kararı almıştır. Şirketimiz böylece haciz ve icra işlemleri başlamaması adına bu kararla birlikte devletimizin koruması altına girmiştir. Şirketimiz bundan sonrada faaliyetlerini sürdürecek ve Ünye’nin yerel marketi olma misyonunu devam ettirecektir. Tüm Ünyeli hemşerilerimizin bu süreçte şirketimize destek olmalarını temenni ederiz” denildi.
Ünye 3. Asliye Hukuk Mahkemesine Konkordato başvurusu yapan Kale Market, basında çıkan “Kayyum Atandı” haberlerini resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile yalanladı.

2008 yılında kurulan ve 10 yılda 11 şube açarak Ünye’nin değeri haline gelen Kale Marketlere mahkeme kararıyla konkordato ilan edilerek mali müşavir atandı. Yaşanan gelişmeler üzerine basında çıkan “Kayyum Atandı” haberlerine Kale Market yönetimi resmi internet sitesinde yaptığı açıklama ile yalanlayarak Konkordato ilan edildiğini belirtti.

Yapılan açıklamada “şirketimize kayyum atandı şeklinde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kale Marketler olarak 3. Asliye Hukuk Mahkemesine Konkordato dilekçesi sunduk. Mahkeme dilekçeyi kabul ederek konkordato kararı almıştır. Şirketimiz böylece haciz ve icra işlemleri başlamaması adına bu kararla birlikte devletimizin koruması altına girmiştir. Şirketimiz bundan sonrada faaliyetlerini sürdürecek ve Ünye’nin yerel marketi olma misyonunu devam ettirecektir. Tüm Ünyeli hemşerilerimizin bu süreçte şirketimize destek olmalarını temenni ederiz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.