Kapalı Köy Yolu Kalmadı

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 30.12.2018 - 22:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1680+ kez okundu.
 

Kapalı Köy Yolu Kalmadı

Ordu genelinde hüküm süren olumsuz kış şartları, eğitim, enerji, haberleşme hizmetlerinde aksamalara neden olurken kapalı köy yolunun olmadığı açıklandı.
Bazı ilçelerde 75 cm’i bulan ve ortalaması 47 cm civarındaki kar yağışı nedeniyle il genelinde ulaşıma kapanan mahalle yolları,  Ordu Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri ve diğer kamu kurumlarına ait 349 iş makinesi, 92 ekip ve 450 personelle yürütülen yoğun çalışmalar sonucu tamamı ulaşıma açıldı. 90 MAHALLEDE  ELEKTRİKLER KESİLDİ… Öte yandan, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle enerji ve haberleşme hatlarında arızalar meydana geldi. Ordu genelindeki 4002 elektrik trafosunun 295’inde arıza meydana gelirken, 90 mahallede elektrik kesintisi yaşandı.  8 mahallede ise haberleşmede aksamalar devam ediyor. 
Ordu genelinde hüküm süren olumsuz kış şartları, eğitim, enerji, haberleşme hizmetlerinde aksamalara neden olurken kapalı köy yolunun olmadığı açıklandı.

Bazı ilçelerde 75 cm’i bulan ve ortalaması 47 cm civarındaki kar yağışı nedeniyle il genelinde ulaşıma kapanan mahalle yolları,  Ordu Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri ve diğer kamu kurumlarına ait 349 iş makinesi, 92 ekip ve 450 personelle yürütülen yoğun çalışmalar sonucu tamamı ulaşıma açıldı.

90 MAHALLEDE 

ELEKTRİKLER KESİLDİ…

Öte yandan, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle enerji ve haberleşme hatlarında arızalar meydana geldi. Ordu genelindeki 4002 elektrik trafosunun 295’inde arıza meydana gelirken, 90 mahallede elektrik kesintisi yaşandı.  8 mahallede ise haberleşmede aksamalar devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.