Kar yolları kapattı, iki hasta için seferber olundu

BÖLGE GÜNDEMİ 12.01.2019 - 22:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2383+ kez okundu.
 

Kar yolları kapattı, iki hasta için seferber olundu

Ünye’de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle hastaların ambulans hizmetlerine ulaşmasında da sorunlar yaşandı.
Ünye’de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle hastaların ambulans hizmetlerine ulaşmasında da sorunlar yaşandı.  Belediye ekipleri Beylerce ve Fatih Mahallelerinde rahatsızlanan vatandaşlara ambulansa ulaşması için yol açma ve destek faaliyetleri yürüttü. Bölgemizde dün geceden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle Ünye Belediyesi ekipleri, 24 saat mesai ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ünye’de dün itibariyle yüksek kesimlerde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı gece saatlerinden itibaren ise sahil kesimi ve kent merkezini de beyaza bürüdü. Kar yağışı nedeniyle bir gün öncesinden hazırlıklarını tamamlayan Ünye Belediyesi ekipleri, kar yağışının etkisi altında olan mahallelerde yol açma, kurtarma ve ambulans hizmetlerine destek faaliyetleri yürüttü. -Eğitime kar tatili - Ünye’de kar kalınlığı yüksek kesimlerde yer yer 60 cm.ye ulaştı. Tekkiraz, Pelitliyatak, İnkur, Erenyurt gibi yüksek mahallelerde eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilirken, kent merkezinde ise sadece resmi taşımalı eğitim gören öğrenciler için eğitim ve öğretime yine bir gün süre ile ara verildi. Ünye kent merkezinde de kar yağışı özellikle Gölevi ve Yunus Emre mahallelerinde etkisini fazla gösterdi. Belediye ekipleri özellikle ana arterlerde gece boyunca yolları açık tutmak için temizleme ve tuzlama çalışmaları yürüttü. İlçenin yüksek kesimlerinde devam edeceği tahmin edilen kar yağışı nedeniyle Ünye Belediyesi’ne ait iş makineleri yine 24 saat mesai ile görevlerini yürüteceği bildirildi. Hastalar için seferber olundu Kar yağışı ile birlikte özellikle hastaların ambulans hizmetlerine ulaşmasında da sorunlar yaşandı.   Ünye Belediyesi ekipleri gece Beylerce ve Fatih Mahallelerinde rahatsızlanan Mehmet Fındık ve Kazım Erken adlı vatandaşların ambulansa ulaşması için yol açma ve destek faaliyetleri yürüttü.
Ünye’de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle hastaların ambulans hizmetlerine ulaşmasında da sorunlar yaşandı.

Ünye’de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle hastaların ambulans hizmetlerine ulaşmasında da sorunlar yaşandı.  Belediye ekipleri Beylerce ve Fatih Mahallelerinde rahatsızlanan vatandaşlara ambulansa ulaşması için yol açma ve destek faaliyetleri yürüttü.

Bölgemizde dün geceden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle Ünye Belediyesi ekipleri, 24 saat mesai ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ünye’de dün itibariyle yüksek kesimlerde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı gece saatlerinden itibaren ise sahil kesimi ve kent merkezini de beyaza bürüdü.

Kar yağışı nedeniyle bir gün öncesinden hazırlıklarını tamamlayan Ünye Belediyesi ekipleri, kar yağışının etkisi altında olan mahallelerde yol açma, kurtarma ve ambulans hizmetlerine destek faaliyetleri yürüttü.

-Eğitime kar tatili -

Ünye’de kar kalınlığı yüksek kesimlerde yer yer 60 cm.ye ulaştı.

Tekkiraz, Pelitliyatak, İnkur, Erenyurt gibi yüksek mahallelerde eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilirken, kent merkezinde ise sadece resmi taşımalı eğitim gören öğrenciler için eğitim ve öğretime yine bir gün süre ile ara verildi.

Ünye kent merkezinde de kar yağışı özellikle Gölevi ve Yunus Emre mahallelerinde etkisini fazla gösterdi.

Belediye ekipleri özellikle ana arterlerde gece boyunca yolları açık tutmak için temizleme ve tuzlama çalışmaları yürüttü.

İlçenin yüksek kesimlerinde devam edeceği tahmin edilen kar yağışı nedeniyle Ünye Belediyesi’ne ait iş makineleri yine 24 saat mesai ile görevlerini yürüteceği bildirildi.

Hastalar için seferber olundu

Kar yağışı ile birlikte özellikle hastaların ambulans hizmetlerine ulaşmasında da sorunlar yaşandı.

 

Ünye Belediyesi ekipleri gece Beylerce ve Fatih Mahallelerinde rahatsızlanan Mehmet Fındık ve Kazım Erken adlı vatandaşların ambulansa ulaşması için yol açma ve destek faaliyetleri yürüttü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.