Karadeniz Yelken ve Kanolarla Renklendi

SPOR 03.02.2021 - 13:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2065+ kez okundu.
 

Karadeniz Yelken ve Kanolarla Renklendi

Ordu Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü sporcuları katılacakları yarışlar öncesi sürdürdükleri antrenmanlarına Fatsa’da devam etti. Antrenmanlarla Karadeniz, yelken ve kanolarla renkli bir denize dönüştü.
  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in sportif faaliyet olarak sadece denize girip çıkmanın ötesine denizleri daha verimli kullanmak amacıyla başlattığı “Yelken ve Kano Eğitimi Projesi” yeni Barbarosların ve başarılı sporcuların Ordu kıyılarında yetişmesine imkân sunuyor.   Çocuk ve gençlerin su sporlarına ilgisini artırmak için başlatılan proje kapsamında Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübüne kayıtlı sporcular gelecekte alacakları zaferler öncesi antrenman ve eğitimlerine aralıksız devam ediyor.   KARADENİZ YELKEN VE KANOLARLA RENKLİ BİR DENİZE DÖNÜŞTÜ   Doğal koyları ve eşsiz güzellikleri ile göz kamaştıran Ordu kıyıları, yelken ve kano sporcularına kucak açıyor. Ordu’nun kıyı şeridinde bulunan tüm ilçelerinde antrenman yapan sporcular bu kapsamda antrenmanlarını Fatsa’da gerçekleştirdi. ​ Yelken ve kanolarını bu kez Fatsa’da su ile buluşturan sporcular, yaptıkları antrenmanlarla Karadeniz’i yelken ve kanolarla renkli bir denize dönüştürdü.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü sporcuları katılacakları yarışlar öncesi sürdürdükleri antrenmanlarına Fatsa’da devam etti. Antrenmanlarla Karadeniz, yelken ve kanolarla renkli bir denize dönüştü.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in sportif faaliyet olarak sadece denize girip çıkmanın ötesine denizleri daha verimli kullanmak amacıyla başlattığı “Yelken ve Kano Eğitimi Projesi” yeni Barbarosların ve başarılı sporcuların Ordu kıyılarında yetişmesine imkân sunuyor.

 

Çocuk ve gençlerin su sporlarına ilgisini artırmak için başlatılan proje kapsamında Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübüne kayıtlı sporcular gelecekte alacakları zaferler öncesi antrenman ve eğitimlerine aralıksız devam ediyor.

 

KARADENİZ YELKEN VE KANOLARLA RENKLİ BİR DENİZE DÖNÜŞTÜ

 

Doğal koyları ve eşsiz güzellikleri ile göz kamaştıran Ordu kıyıları, yelken ve kano sporcularına kucak açıyor. Ordu’nun kıyı şeridinde bulunan tüm ilçelerinde antrenman yapan sporcular bu kapsamda antrenmanlarını Fatsa’da gerçekleştirdi.

Yelken ve kanolarını bu kez Fatsa’da su ile buluşturan sporcular, yaptıkları antrenmanlarla Karadeniz’i yelken ve kanolarla renkli bir denize dönüştürdü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.