Karakucak Güreşçileri Hünerlerini Sergiledi

SPOR 17.05.2018 - 09:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1159+ kez okundu.
 

Karakucak Güreşçileri Hünerlerini Sergiledi

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü 15-19 Mayıs Gençlik Haftası ile 19Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine devam ediyor.
16 Mayıs Çarşamba günü İlçe şehir stadında Karakucak Güreşleriyle başlayan etkinlik, Kano gençlik gezisi, Wushu, judo ve masa tenisi turnuvalarıyla devam edecek. Ata sporu yağlı güreşlere farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirten Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, faaliyetlerin sosyal ve kültürel alanda devam edeceğine değindi. Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu yaptığı açıklamasında: “15 Mayıs Salı günü gençlik haftası çelenk itibaren faaliyetlerimiz bir hafta boyunca dolu, dolu geçecek. Spor organizasyonlarımız çeşitli branşlarda, sosyal ve kültürel faaliyetlerimizle devam edecek demiştik. Burada sosyal, kültürel mirasımız olan Karakucak Güreşleriyle bugün devam ediyor. Karakucak güreşlerinde müsabaka yaptırdığımız gençleri, müsabakalarda 1’inci, 2’nciden ziyade esas olan gençlik haftası münasebetiyle kültürel mirasımız olan Ata sporumuz yağlı güreşimizin bir farkındalığını yaratmak istedik, bu vesileyle de gençlerimizi organizasyona dahil ettik. Güreş antrenörümüze ve katılımcı gençlerimize teşekkür ederiz” dedi.  
Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü 15-19 Mayıs Gençlik Haftası ile 19Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine devam ediyor.

16 Mayıs Çarşamba günü İlçe şehir stadında Karakucak Güreşleriyle başlayan etkinlik, Kano gençlik gezisi, Wushu, judo ve masa tenisi turnuvalarıyla devam edecek.

Ata sporu yağlı güreşlere farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirten Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, faaliyetlerin sosyal ve kültürel alanda devam edeceğine değindi.

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu yaptığı açıklamasında: “15 Mayıs Salı günü gençlik haftası çelenk itibaren faaliyetlerimiz bir hafta boyunca dolu, dolu geçecek. Spor organizasyonlarımız çeşitli branşlarda, sosyal ve kültürel faaliyetlerimizle devam edecek demiştik. Burada sosyal, kültürel mirasımız olan Karakucak Güreşleriyle bugün devam ediyor. Karakucak güreşlerinde müsabaka yaptırdığımız gençleri, müsabakalarda 1’inci, 2’nciden ziyade esas olan gençlik haftası münasebetiyle kültürel mirasımız olan Ata sporumuz yağlı güreşimizin bir farkındalığını yaratmak istedik, bu vesileyle de gençlerimizi organizasyona dahil ettik. Güreş antrenörümüze ve katılımcı gençlerimize teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.