Karateciler, derece için ter döktü

SPOR 09.02.2019 - 22:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1545+ kez okundu.
 

Karateciler, derece için ter döktü

Ünye’de, Okul sporları kapsamında minikler ve yıldızlar karate müsabakaları gerçekleştirildi. Müsabakalarda 22 okuldan 60 sporcu dereceye girmek için ter döktü.
Okul sporları kapsamında yapılan minik ve yıldızlar karate Ordu İl Müsabakaları Ünye’de gerçekleştirildi. Kapalı spor salonunda yapılan müsabakalarda 22 okuldan 60 sporcu dereceye girmek için yarıştı. Türkiye Karate Federasyonu Ordu İl Temsilcisi Ahmet Karacı, müsabakayı çocukların maç adaptasyonunu sağlamak ve Türkiye Şampiyonası'na hazırlamak için düzenlediklerini söyledi. -“Amacımız karateyi tanıtmak ve yaygınlaştırmak”- Karateyi Ordu’da yaygınlaştırmak istediklerini ifade eden Karacı, “Okul sporları kapsamında minikler ve yıldızlar kategorisinde tekvando müsabakalarını Ünye’de gerçekleştiriyoruz. Ordu’da karate 3 yıldır devam ediyor. Ünye, Fatsa ve Kumru ilçelerimizde sporcularımız var. Karateyi tanıtmak ve yaygınlaştırmak amacı ile çalışmalarımız sürüyor. Çocukların maç adaptasyonu sağlamak ve Türkiye Şampiyonası’na hazırlamak amacıyla bu müsabakayı düzenledik. Ordu genelinde 22 okuldan 60 sporcu kate ve kumite dalında mücadele ediyor.” dedi
Ünye’de, Okul sporları kapsamında minikler ve yıldızlar karate müsabakaları gerçekleştirildi. Müsabakalarda 22 okuldan 60 sporcu dereceye girmek için ter döktü.

Okul sporları kapsamında yapılan minik ve yıldızlar karate Ordu İl Müsabakaları Ünye’de gerçekleştirildi. Kapalı spor salonunda yapılan müsabakalarda 22 okuldan 60 sporcu dereceye girmek için yarıştı.

Türkiye Karate Federasyonu Ordu İl Temsilcisi Ahmet Karacı, müsabakayı çocukların maç adaptasyonunu sağlamak ve Türkiye Şampiyonası'na hazırlamak için düzenlediklerini söyledi.

-“Amacımız karateyi tanıtmak ve yaygınlaştırmak”-

Karateyi Ordu’da yaygınlaştırmak istediklerini ifade eden Karacı, “Okul sporları kapsamında minikler ve yıldızlar kategorisinde tekvando müsabakalarını Ünye’de gerçekleştiriyoruz. Ordu’da karate 3 yıldır devam ediyor. Ünye, Fatsa ve Kumru ilçelerimizde sporcularımız var. Karateyi tanıtmak ve yaygınlaştırmak amacı ile çalışmalarımız sürüyor. Çocukların maç adaptasyonu sağlamak ve Türkiye Şampiyonası’na hazırlamak amacıyla bu müsabakayı düzenledik. Ordu genelinde 22 okuldan 60 sporcu kate ve kumite dalında mücadele ediyor.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.