Kardeşleri ölüm ayırdı

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.07.2018 - 14:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1523+ kez okundu.
 

Kardeşleri ölüm ayırdı

Gülyalı ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen boğulma vakasından bir acı haber daha geldi. Anne ve kuzenin hayatını kaybettiği olayda, 9 yaşındaki oğul da yaşam savaşını kaydetti. 4 yaşındaki Ekin ise hayata tutunmayı başardı.
Gülyalı ilçesinde girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçiren Ekin Düzgün (4), Özenç Düzgün (9), Begüm Karaman (10) ve Yeliz Düzgün (32), denizden çıkartılarak, tedavi için kentteki çeşitli hastanelere götürülmüştü. Ordu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Yeliz Düzgün ile yeğeni olduğu öğrenilen Begüm Karaman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.  Yeliz Düzgün çocukları Ekin ile Özenç’in ise hastanedeki tedavilerine devam ediliyordu. O çocuklardan Özenç, dün sabah yaşam savaşını kaybetti. 8 gündür yaşam savaşı veren Ekin ise hayata tutundu. Minik Ekin dün hastaneden taburcu edilirken, annesine kavuşan küçük Özenç ise Sivas’ın İmranlı İlçesi Delice Mahallesi’nde annesinin yanında toprağa verildi.
Gülyalı ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen boğulma vakasından bir acı haber daha geldi. Anne ve kuzenin hayatını kaybettiği olayda, 9 yaşındaki oğul da yaşam savaşını kaydetti. 4 yaşındaki Ekin ise hayata tutunmayı başardı.

Gülyalı ilçesinde girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçiren Ekin Düzgün (4), Özenç Düzgün (9), Begüm Karaman (10) ve Yeliz Düzgün (32), denizden çıkartılarak, tedavi için kentteki çeşitli hastanelere götürülmüştü. Ordu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Yeliz Düzgün ile yeğeni olduğu öğrenilen Begüm Karaman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. 

Yeliz Düzgün çocukları Ekin ile Özenç’in ise hastanedeki tedavilerine devam ediliyordu. O çocuklardan Özenç, dün sabah yaşam savaşını kaybetti. 8 gündür yaşam savaşı veren Ekin ise hayata tutundu.

Minik Ekin dün hastaneden taburcu edilirken, annesine kavuşan küçük Özenç ise Sivas’ın İmranlı İlçesi Delice Mahallesi’nde annesinin yanında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.