Katıldığı Kır Düğününde 19 Kişide Kovid-19 Çıktı

BÖLGE GÜNDEMİ 21.07.2020 - 09:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2277+ kez okundu.
 

Katıldığı Kır Düğününde 19 Kişide Kovid-19 Çıktı

Altınordu Saraycık Mahallesi’nde düğün sonrası 19 kişinin test sonucu pozitif çıkınca 3 ayrı nokta karantinaya alındı.
Düğünevine hayırlı olsun ziyaretine giden Ordu Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a da koronavirüs testi yapıldı. İstanbul’dan gelen bir aile önceki hafta Saraycık’ta kır düğünü yaptı. İstanbul’dan düğün için gelen bazı kişiler ateş, ishal ve boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Yapılan test sonucu bu kişilerde koronavirüs tespit edildi. Sağlık Müdürlüğü ekipleri düğün sahibi ve düğüne katılanlara test yaptırdı. 19 kişinin test sonucu pozitif çıktı. Koronavirüs tespit edilen 19 kişi Öğrenci Yurdunda 14 günlük karantinaya alındı. Ordu Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın da düğünevine hayırlı olsun ziyaretine katıldığı belirlendi. Başkan Tekintaş’a koronavirüs testi yapıldı. Tekintaş’ın test sonucu negatif çıktı.
Altınordu Saraycık Mahallesi’nde düğün sonrası 19 kişinin test sonucu pozitif çıkınca 3 ayrı nokta karantinaya alındı.

Düğünevine hayırlı olsun ziyaretine giden Ordu Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a da koronavirüs testi yapıldı.

İstanbul’dan gelen bir aile önceki hafta Saraycık’ta kır düğünü yaptı. İstanbul’dan düğün için gelen bazı kişiler ateş, ishal ve boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Yapılan test sonucu bu kişilerde koronavirüs tespit edildi.

Sağlık Müdürlüğü ekipleri düğün sahibi ve düğüne katılanlara test yaptırdı. 19 kişinin test sonucu pozitif çıktı. Koronavirüs tespit edilen 19 kişi Öğrenci Yurdunda 14 günlük karantinaya alındı.


Ordu Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın da düğünevine hayırlı olsun ziyaretine katıldığı belirlendi. Başkan Tekintaş’a koronavirüs testi yapıldı. Tekintaş’ın test sonucu negatif çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.