Kaybolan yaşlı adam aranıyor

ASAYİŞ (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 16.05.2019 - 15:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1988+ kez okundu.
 

Kaybolan yaşlı adam aranıyor

Fatsa’da akrabasının cenazesine gelen yaşlı adam kayboldu.
Alınan bilgiye göre, 2 gün önce Samsun’dan Fatsa’nın Küpdüşen Mahallesi’ne akrabasının cenazesine gelen 87 yaşındaki Salim Bodur, cenaze merasiminden sonra kalabalıkta kayboldu ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Fatsa ilçesinde jandarma ve arama kurtarma ekipleri tarafından 2 gündür sürdürülen kayıp olan şahsı arama çalışmaları sürüyor. Bodur’dan haber alamayan ailesi, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Jandarma ve polis ekipleri kayıp şahsı bulabilmek için seferber oldular. Alzheimer ve Sara hastası olduğu belirtilen Salih Bodur’u,  emniyet güçleri görenlerin 155-156’yı aramalarını istediler.   
Fatsa’da akrabasının cenazesine gelen yaşlı adam kayboldu.

Alınan bilgiye göre, 2 gün önce Samsun’dan Fatsa’nın Küpdüşen Mahallesi’ne akrabasının cenazesine gelen 87 yaşındaki Salim Bodur, cenaze merasiminden sonra kalabalıkta kayboldu ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

Fatsa ilçesinde jandarma ve arama kurtarma ekipleri tarafından 2 gündür sürdürülen kayıp olan şahsı arama çalışmaları sürüyor.

Bodur’dan haber alamayan ailesi, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Jandarma ve polis ekipleri kayıp şahsı bulabilmek için seferber oldular. Alzheimer ve Sara hastası olduğu belirtilen Salih Bodur’u,  emniyet güçleri görenlerin 155-156’yı aramalarını istediler.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.