Kayıp Adamın Cesedi Bulundu

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 16.07.2018 - 22:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1946+ kez okundu.
 

Kayıp Adamın Cesedi Bulundu

Çaybaşı İlçesi İlküvez-Kapılı Mahallesi’nde oturan Mehmet Balcı adlı vatandaşın cesedi Kapılı Şelalesi’nde bulundu.
Yaklaşık 2 gündür ailesinin kendisinden haber alamaması üzerine durum jandarmaya bildirilirken Mehmet Balcı’yı (38) arama faaliyetleri başlatıldı. İlküvez-Kapılı Mahallesi’nde bulunan Kapılı Şelalesi yakınında Balcı’ya ait cep telefonunun bulunması üzerine aramalar şelale civarında yoğunlaştı. Altınordu İlçesi’nden AFAD ekipleri ve balık adamlar gelerek şelalede arama faaliyetleri yürüttü. Balcı’nın cesedi öğleden sonra şalalede ekipler tarafından bulundu. Otopsi için hastaneye götürülen Balcı’nın şelaleye odun tomrukları toplamak için geldiği ve 7 metre yükseklikten dengesini kaybederek düştüğü belirtildi. Balcı otopsinin ardından yarın İlküvez’de toprağa verilecek.  
Çaybaşı İlçesi İlküvez-Kapılı Mahallesi’nde oturan Mehmet Balcı adlı vatandaşın cesedi Kapılı Şelalesi’nde bulundu.

Yaklaşık 2 gündür ailesinin kendisinden haber alamaması üzerine durum jandarmaya bildirilirken Mehmet Balcı’yı (38) arama faaliyetleri başlatıldı. İlküvez-Kapılı Mahallesi’nde bulunan Kapılı Şelalesi yakınında Balcı’ya ait cep telefonunun bulunması üzerine aramalar şelale civarında yoğunlaştı. Altınordu İlçesi’nden AFAD ekipleri ve balık adamlar gelerek şelalede arama faaliyetleri yürüttü. Balcı’nın cesedi öğleden sonra şalalede ekipler tarafından bulundu.

Otopsi için hastaneye götürülen Balcı’nın şelaleye odun tomrukları toplamak için geldiği ve 7 metre yükseklikten dengesini kaybederek düştüğü belirtildi.

Balcı otopsinin ardından yarın İlküvez’de toprağa verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.