Kayıp Vatandaş Bulundu

BÖLGE GÜNDEMİ 13.07.2018 - 21:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1361+ kez okundu.
 

Kayıp Vatandaş Bulundu

Çatalpınar'da kaybolan 28 yaşındaki zihinsel ve fiziksel engelli Yaşar Düşün adlı vatandaş sağ olarak bulundu
Çatalpınar ilçesi Akkaya Mahallesinde ikamet eden Esma Düşün adlı vatandaş, 11 Temmuz günü saat 21.15 sıralarında 156 Jandarma İhbar Hattı’nı arayarak, 28 yaşındaki zihinsel ve fiziksel engelli oğlu Yaşar Düşün’ün saat 17.00 sıralarında yalnız başına evden ayrıldığını ve bir daha kendisinden haber alınamadığını bildirdi.  Kayıt bildirimi alındığı andan itibaren; İl Jandarma Komutanlığına bağlı 3 tim, İl Afat ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı 4 kişilik arama-kurtarma ekibi, 5 kişilik UMKE ekibi, 6 kişilik Rusumat-4 gönüllü STK ekibi, İl Jandarma Komutanlığı iz takip köpeği ve AFAD’ın arama-kurtarma köpeği, insansız hava aracı Skyranger ile mahallede yaşayan 40 vatandaşın katılımıyla arama faaliyeti başlatıldı.  Kapsamlı bir ekiple yürütülen arama çalışmaları sonucu, kayıp şahıs Yaşar Düşün, 12 Temmuz günü  saat 11.55 sıralarında evine yaklaşık 1,5 kilometre mesafede sağ olarak bulundu. Yaşar Düşün, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere 112 acil servis ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Çatalpınar'da kaybolan 28 yaşındaki zihinsel ve fiziksel engelli Yaşar Düşün adlı vatandaş sağ olarak bulundu

Çatalpınar ilçesi Akkaya Mahallesinde ikamet eden Esma Düşün adlı vatandaş, 11 Temmuz günü saat 21.15 sıralarında 156 Jandarma İhbar Hattı’nı arayarak, 28 yaşındaki zihinsel ve fiziksel engelli oğlu Yaşar Düşün’ün saat 17.00 sıralarında yalnız başına evden ayrıldığını ve bir daha kendisinden haber alınamadığını bildirdi.

 Kayıt bildirimi alındığı andan itibaren; İl Jandarma Komutanlığına bağlı 3 tim, İl Afat ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı 4 kişilik arama-kurtarma ekibi, 5 kişilik UMKE ekibi, 6 kişilik Rusumat-4 gönüllü STK ekibi, İl Jandarma Komutanlığı iz takip köpeği ve AFAD’ın arama-kurtarma köpeği, insansız hava aracı Skyranger ile mahallede yaşayan 40 vatandaşın katılımıyla arama faaliyeti başlatıldı.

 Kapsamlı bir ekiple yürütülen arama çalışmaları sonucu, kayıp şahıs Yaşar Düşün, 12 Temmuz günü  saat 11.55 sıralarında evine yaklaşık 1,5 kilometre mesafede sağ olarak bulundu.

Yaşar Düşün, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere 112 acil servis ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.