Kaymakam Güney'den Halk Günü

BÖLGE GÜNDEMİ 10.11.2019 - 14:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1542+ kez okundu.
 

Kaymakam Güney'den Halk Günü

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’in çarşamba günleri başladığı “Halk Günü Toplantıları” vatandaşların katılımıyla devam ediyor.
  Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, kaymakamlık toplantı salonunda vatandaşlarla halk günü toplantılarında buluşuyor. Geldiği ilk günden buyana halkla iç içe kapısı rahatça açılabilen bir kaymakam olan Ümit Hüseyin Güney, saat 14.00 – 17.00 arasında vatandaşların yoğun katılımıyla halkın sorun ve taleplerini dinliyor. Kaymakam Güney, bugün gerçekleşen ‘Halk Günü’ toplantısının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:”Halkımızın gerek genel kamu hizmetlerinin kapsamıyla, gerekse tamamen özel durum ve şahsi meseleleriyle ilgili her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini baş başa yaptığımız görüşmelerle doğrudan kendilerinden dinleme fırsatı buluyoruz. Halk günü toplantılarında, elimizdeki imkanlar doğrultusunda çözebileceğimiz sorunları çözüyor, çözemediğimiz konularda ise vatandaşlarımıza yol-yöntem gösterme şeklinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bazen vatandaşlarımızın sorununa yardımcı olamasak bile, onları güler yüzle karşılamış ve samimi ilgiyle dinlemiş olmamızdan ötürü mutlu ayrıldıklarını görüyor ve biz de buna vesile olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”
Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’in çarşamba günleri başladığı “Halk Günü Toplantıları” vatandaşların katılımıyla devam ediyor.

 

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, kaymakamlık toplantı salonunda vatandaşlarla halk günü toplantılarında buluşuyor. Geldiği ilk günden buyana halkla iç içe kapısı rahatça açılabilen bir kaymakam olan Ümit Hüseyin Güney, saat 14.00 – 17.00 arasında vatandaşların yoğun katılımıyla halkın sorun ve taleplerini dinliyor.

Kaymakam Güney, bugün gerçekleşen ‘Halk Günü’ toplantısının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:”Halkımızın gerek genel kamu hizmetlerinin kapsamıyla, gerekse tamamen özel durum ve şahsi meseleleriyle ilgili her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini baş başa yaptığımız görüşmelerle doğrudan kendilerinden dinleme fırsatı buluyoruz. Halk günü toplantılarında, elimizdeki imkanlar doğrultusunda çözebileceğimiz sorunları çözüyor, çözemediğimiz konularda ise vatandaşlarımıza yol-yöntem gösterme şeklinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bazen vatandaşlarımızın sorununa yardımcı olamasak bile, onları güler yüzle karşılamış ve samimi ilgiyle dinlemiş olmamızdan ötürü mutlu ayrıldıklarını görüyor ve biz de buna vesile olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.