Kaymakam Güney, Gençlik Merkezini İnceledi

EĞİTİM 13.06.2018 - 09:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1262+ kez okundu.
 

Kaymakam Güney, Gençlik Merkezini İnceledi

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu ile birlikte, Ünye Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılışa hazır hale getirilen Ünye Gençlik Merkezi’ndeki yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, İl Spor Müdürü Mustafa Genç ile birlikte, merkezin eksikleri hakkında istişarede bulundular. “Ünye için Önemli Hizmetler Yapılıyor” Açılış öncesi yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Güney: ” Ünye için çok önemli ve faydalı hizmetler yapılıyor. Artık gençlerimiz Gençlik merkezindeki her alandan faydalanarak, vakitlerini daha kaliteli geçirecekler. Dolayısıyla burası gençlerimizin gözde bir mekânı olacak. Bu güzel eserin Ünye’mize kazandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu ile birlikte, Ünye Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılışa hazır hale getirilen Ünye Gençlik Merkezi’ndeki yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, İl Spor Müdürü Mustafa Genç ile birlikte, merkezin eksikleri hakkında istişarede bulundular.

“Ünye için Önemli Hizmetler Yapılıyor”

Açılış öncesi yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Güney: ” Ünye için çok önemli ve faydalı hizmetler yapılıyor. Artık gençlerimiz Gençlik merkezindeki her alandan faydalanarak, vakitlerini daha kaliteli geçirecekler. Dolayısıyla burası gençlerimizin gözde bir mekânı olacak. Bu güzel eserin Ünye’mize kazandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.