Kaymakamlar Toplantısında Seçim Tedbirleri Görüşüldü.

BÖLGE GÜNDEMİ 06.12.2018 - 11:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1582+ kez okundu.
 

Kaymakamlar Toplantısında Seçim Tedbirleri Görüşüldü.

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıda, ilçe kaymakamlarını tek tek dinleyen Vali Seddar Yavuz, ilçe kaymakamlarından ilçelerinin sorunları, ihtiyaçları ve ilçelerinde devam eden kamu yatırımlarının son durumları hakkında bilgi aldı.     Toplantı gündeminde yer alan, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyon, hizmetlerin etkin ve süratli bir şekilde yerine getirilmesi, bağımlılık ve uyuşturucu ile mücadelede alınacak tedbirler, kaçak yapılaşma ile mücadele, imar barışı uygulamaları, ÖNEM Projesi ve “Gönülden Gönüle Projesi uygulamaları, Açık Kapı ve CİMER başvurularının takibi ve sonuçlandırılması, kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri, eğitim-öğretim faaliyetleri ve denetimleri, 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik tedbirler görüşüldü.     Toplantıda, ilçe kaymakamlarına bazı tavsiye ve nasihatlerde bulunan Vali Seddar Yavuz, mülki idare amirliği mesleğinin icra ediliş biçimin değiştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.   Halkla iç içe olup, halkın gönlüne girecek bir hizmet anlayışı içinde hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapan Vali Yavuz, “Makamlar lütuf olduğu kadar, imtihandır. Bu imtihanımızı başarıyla verebilmeliyiz. Gönüllere girip, gönüller kazanmalıyız. İnsanların hayır, duasını almalıyız” dedi.     Genç kaymakamlarla tecrübelerini paylaşan Vali Yavuz, “Etkin ve verimli bir kamu hizmeti gerçekleştirebilmek için işbirliği ve koordinasyona önem verin. Maiyetinizde çalışanlara iyi davranın, onları motive edin. Kendinizi sürekli geliştirin. Yeniliklere daima açık olun. Meslek büyüklerinizin tecrübe ve birikimlerinden istifade edin” diye konuştu.
İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, ilçe kaymakamlarını tek tek dinleyen Vali Seddar Yavuz, ilçe kaymakamlarından ilçelerinin sorunları, ihtiyaçları ve ilçelerinde devam eden kamu yatırımlarının son durumları hakkında bilgi aldı.

 

 

Toplantı gündeminde yer alan, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyon, hizmetlerin etkin ve süratli bir şekilde yerine getirilmesi, bağımlılık ve uyuşturucu ile mücadelede alınacak tedbirler, kaçak yapılaşma ile mücadele, imar barışı uygulamaları, ÖNEM Projesi ve “Gönülden Gönüle Projesi uygulamaları, Açık Kapı ve CİMER başvurularının takibi ve sonuçlandırılması, kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri, eğitim-öğretim faaliyetleri ve denetimleri, 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik tedbirler görüşüldü.

 

 

Toplantıda, ilçe kaymakamlarına bazı tavsiye ve nasihatlerde bulunan Vali Seddar Yavuz, mülki idare amirliği mesleğinin icra ediliş biçimin değiştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

 

Halkla iç içe olup, halkın gönlüne girecek bir hizmet anlayışı içinde hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapan Vali Yavuz, “Makamlar lütuf olduğu kadar, imtihandır. Bu imtihanımızı başarıyla verebilmeliyiz. Gönüllere girip, gönüller kazanmalıyız. İnsanların hayır, duasını almalıyız” dedi.

 

 

Genç kaymakamlarla tecrübelerini paylaşan Vali Yavuz, “Etkin ve verimli bir kamu hizmeti gerçekleştirebilmek için işbirliği ve koordinasyona önem verin. Maiyetinizde çalışanlara iyi davranın, onları motive edin. Kendinizi sürekli geliştirin. Yeniliklere daima açık olun. Meslek büyüklerinizin tecrübe ve birikimlerinden istifade edin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.