Kaza mı Cinayet mi ?

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 05.01.2020 - 21:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2473+ kez okundu.
 

Kaza mı Cinayet mi ?

Kumru ilçesinde yaşayan İbrahim Çatık (37) Gürcistan’ın Batum şehrinde aracında ölü olarak bulundu.
  İnşaat işçisi olarak 4 ay önce Gürcistan’ın Batum şehrine giden İbrahim Çatık burada arabasının içinde yanmış olarak bulundu. Olayı anlatan abisi İsa Çatık “Ben İstanbul’da yaşıyorum kardeşimle 2 – 3 günde bir mutlaka telefonla görüşürüz yılbaşı akşamı da kendisi ile görüştüm, bana Batum’a uzak bir yerde iş var onu bitirdik şimdi arkadaşlarla şehire geldik dedi. Olay sonrası beni aradıklarında arkadaşları da başka bir iş almıştı o iş için inşaat işçisi bulmam lazım deyip yanımızdan ayrıldı, bir gün sonra kendisinden haber alamayınca tedirgin olduk ve emniyete gidip durumu bildirdik, bir gün sonrada aracında yanmış olarak bulundu dediler. Bende ayın 3’de oraya gittim araca baktım bir kaza falan yapmamış, sonra kardeşimi oradan aldım ve memlekete geldik. Dün defin işlemlerini yaptık. Bundan sonrası Gürcistan yetkililerine kaldı, olayın aydınlanmasını bekliyoruz” dedi. Kardeşinin daha önce evlenip boşandığını söyleyen abisi İsa Çatık, bu evlilikten çocuklarının olmadığı söyledi.
Kumru ilçesinde yaşayan İbrahim Çatık (37) Gürcistan’ın Batum şehrinde aracında ölü olarak bulundu.

 

İnşaat işçisi olarak 4 ay önce Gürcistan’ın Batum şehrine giden İbrahim Çatık burada arabasının içinde yanmış olarak bulundu. Olayı anlatan abisi İsa Çatık “Ben İstanbul’da yaşıyorum kardeşimle 2 – 3 günde bir mutlaka telefonla görüşürüz yılbaşı akşamı da kendisi ile görüştüm, bana Batum’a uzak bir yerde iş var onu bitirdik şimdi arkadaşlarla şehire geldik dedi. Olay sonrası beni aradıklarında arkadaşları da başka bir iş almıştı o iş için inşaat işçisi bulmam lazım deyip yanımızdan ayrıldı, bir gün sonra kendisinden haber alamayınca tedirgin olduk ve emniyete gidip durumu bildirdik, bir gün sonrada aracında yanmış olarak bulundu dediler. Bende ayın 3’de oraya gittim araca baktım bir kaza falan yapmamış, sonra kardeşimi oradan aldım ve memlekete geldik. Dün defin işlemlerini yaptık. Bundan sonrası Gürcistan yetkililerine kaldı, olayın aydınlanmasını bekliyoruz” dedi.

Kardeşinin daha önce evlenip boşandığını söyleyen abisi İsa Çatık, bu evlilikten çocuklarının olmadığı söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.