Kazalar mobeseye takıldı!

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.01.2019 - 22:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2259+ kez okundu.
 

Kazalar mobeseye takıldı!

Ordu’da farklı tarihlerde şehir merkezinde meydana gelen trafik kazaları, Ordu Emniyet Müdürlüğünün kameralarına yansıdı.
Hız… Dikkatsizlik… Kural İhlali…   Ordu'da sabit ve hareketli şehir polis kameralarının farklı tarihlerde kaydettiği trafik kazalarının genellikle sürücülerin dikkatsizliği ve kural hatasından meydana geldiği görüldü. Aşırı hız, dikkatsizlik ve kural ihlallerinin neden olduğu kazalarda ölüm yaşanmadı. Kaydedilen görüntülerde bir kavşakta cip ile kamyonetin çarpışması sonucu cipin takla atması kaydedilirken, farklı bir görüntüde ışıklı kavşakta ıslak zeminden dolayı duramayan aracın önündeki araçları sürüklemesi yer alıyor. Minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu devrilen minibüsün de yer aldığı görüntüler arasında kazaların özellikle kavşaklarda ve gece saatlerinde olması dikkatleri çekiyor.
Ordu’da farklı tarihlerde şehir merkezinde meydana gelen trafik kazaları, Ordu Emniyet Müdürlüğünün kameralarına yansıdı.

Hız… Dikkatsizlik… Kural İhlali…  

Ordu'da sabit ve hareketli şehir polis kameralarının farklı tarihlerde kaydettiği trafik kazalarının genellikle sürücülerin dikkatsizliği ve kural hatasından meydana geldiği görüldü. Aşırı hız, dikkatsizlik ve kural ihlallerinin neden olduğu kazalarda ölüm yaşanmadı.

Kaydedilen görüntülerde bir kavşakta cip ile kamyonetin çarpışması sonucu cipin takla atması kaydedilirken, farklı bir görüntüde ışıklı kavşakta ıslak zeminden dolayı duramayan aracın önündeki araçları sürüklemesi yer alıyor. Minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu devrilen minibüsün de yer aldığı görüntüler arasında kazaların özellikle kavşaklarda ve gece saatlerinde olması dikkatleri çekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.