Kenan Balcıoğlu vefat etti

YAŞAM 23.12.2020 - 00:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1087+ kez okundu.
 

Kenan Balcıoğlu vefat etti

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Dövüş Sanatları Antrenörü ve Milli Takım Antrenörü ile Hakemi Kenan Balcıoğlu (53), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Ünye Kapalı Spor Salonu'nda olduğu sırada akşam saatlerinde,  İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü  Dövüş Sanatları Antrenörü ve Milli Takım Antrenörü ile Hakemi olan Kenan Balcıoğlu (53) kalp krizi geçirdi.  Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Balcıoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ünye Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz Dövüş Sanatları Antrenörü, Milli Takım Antrenörü ve Hakemi Kenan Balcıoğlu'nun vefat ettiğini öğrenmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet olsun." denildi. Ünye’de 35 yıldır wushu başta olmak üzere Kick Boks, Muay Thai gibi uzakdoğu sporlarını gençlere sevdiren ve bir çok milli sporcu, Türkiye Şampiyonu, Dünya şampiyonu yetiştiren, aynı zamanda yıldır İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü  Dövüş Sanatları Antrenörü olan Kenan Balcıoğlu'nun ani ölümü spor camiasını yasa boğdu. Bekar olan Milli Takım Antrenörü ve Hakemi Balcıoğlu’nun cenazesi, yarın  Fevzi Çakmak Yeni Camii'nde saat 11.00'da kılınacak cenaze namazının ardından, Yiğitler Mahallesi'nde aile kabristanlığına defnedilecek.
Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Dövüş Sanatları Antrenörü ve Milli Takım Antrenörü ile Hakemi Kenan Balcıoğlu (53), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Ünye Kapalı Spor Salonu'nda olduğu sırada akşam saatlerinde,  İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü  Dövüş Sanatları Antrenörü ve Milli Takım Antrenörü ile Hakemi olan Kenan Balcıoğlu (53) kalp krizi geçirdi. 

Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Balcıoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ünye Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz Dövüş Sanatları Antrenörü, Milli Takım Antrenörü ve Hakemi Kenan Balcıoğlu'nun vefat ettiğini öğrenmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet olsun." denildi.

Ünye’de 35 yıldır wushu başta olmak üzere Kick Boks, Muay Thai gibi uzakdoğu sporlarını gençlere sevdiren ve bir çok milli sporcu, Türkiye Şampiyonu, Dünya şampiyonu yetiştiren, aynı zamanda yıldır İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü  Dövüş Sanatları Antrenörü olan Kenan Balcıoğlu'nun ani ölümü spor camiasını yasa boğdu.

Bekar olan Milli Takım Antrenörü ve Hakemi Balcıoğlu’nun cenazesi, yarın  Fevzi Çakmak Yeni Camii'nde saat 11.00'da kılınacak cenaze namazının ardından, Yiğitler Mahallesi'nde aile kabristanlığına defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.